Ies la iveala scheletele din campania lui Sarah Palin

Dupa ce s-a incheiat campania prezidentiala au inceput sa iasa la lumina detalii inedite si absolut fantastice in legatura cu candidatii. De data asta ne referim la Sarah Palin, care a avut niste reactii absolut tembele De exemplu, a refuzat sa fie pregatita de echipa inaintea unui interviu si, dupa ce interviul a fost un dezastru, a dat intreaga vina pe echipa. Sau, Sarah nu stia ca Africa este un continent, ea se gandea ca e o tara. Un interesant reportaj video pe tema.

5 COMENTARII

  1. Amănunte picante despre viaţa şi activitatea fostei viitoare vicepreşedinte a SUA, la discreţie, încă de ieri, pe varanus. Ultima ştire despre madam Palin a apărut azi pe agenţii: avînd în vedere degringolada care i-a cuprins pe republicani după victoria lui Barrack, e foarte posibil ca blondina să devină şefa partidului!!!
    Ce mai e de mirare pe lumea asta?

  2. Cu McCain am ţinut datorită şarmului şi istoriei sale personale. Însă Palin m-a impresionat pentru că reprezintă la miligram şi milimetru spiritul republican. Obama nu e un negru veritabil, nu e “the real thing” precum ar fi fost, de exemplu, Jesse Jackson, candidat şi el prin 1984 şi 1988 la primarele democrate (de asta nu am înţeles obsesia democraţilor în a-i acuza pe republicani de rasism). Biden e un foarte bun senator, dar, din păcate, vicepreşedinţia (cea mai inutilă slujbă din lume, cum zicea odată John Adams) îl va face să-şi irosească talentele şi inteligenţa. La fel cum s-ar fi întâmplat cu Sarah Palin. De aceea îmi pare rău că McCain nu a ajuns preşedinte, însă mă bucur pentru Sarah Palin: într-adevăr pentru renaşterea republicană, pentru conservatori (atât cei fiscali, cât şi sociali), o astfel de politiciană poate să reaşeze şi să reunească masa electorală a Partidului Republican.

    Cea mai mare greşeală a lui Bush, cu care a reuşit să-i gonească pe alegătorii tradiţionali ai Partidului Republican, a fost deficitul îngrozitor. Care va fi o piatră de moară atârnată la picioarele democraţilor, asta fără a menţiona criza economică, problema Iraqului şi Afghanistanului etc… Dacă Palin va reuşi să se impună în partid în acelaşi mod în care s-a impus ca guvernator (cei din Alaska au votat împotriva republicanilor în număr record doar pentru ca ea să nu-i părăsească), republicanii vor avea o şansă să-şi recucerească o parte din locurile din Congres în 2010 şi preşedinţia în 2012.