Iar scot blogul la produs

  Dupa marile castiguri (!) realizate in campania electorala de la locale, scot din nou spatii pe blog pentru bannere electorale. De data asta preturile sunt:

  – ala de sus, de langa logo-ul ContraSENS costa 1000 de euro, inclusiv in ziua alegerilor, ca nu exista nici o autoritate care sa mi-l dea jos

  – pe lateral, alea patrate mari, 300X300, 600 euro cel de sus, 500 ala de jos;

  – pe margine alea mici, cate 200 de euro;

  Astept sa ma umplu din nou de bani. Haideti ca mai e putin si trebuie convins electorul! 🙂

  8 COMENTARII

  1. Vulgar ca întotdeauna. Te-ai scos la produs. Foarte bine. Faci publicitate electorală în ziua alegerilor. Caca mare! Te-ai gândit tu bine la 1000 euro, dar cine ţi-i dă. Trebuie să începi de jos. Fă o mică licitaţie, să vezi ce valoare ai de fapt, cu tot cu blog. Dă 2 bani cineva? De bani n-ai să te umpli, dar de păduchi, să sperăm că da! Sau de rahat, că ăla aduce noroc, şi poate nişte minte!
   La final îţi spun că degeaba îţi spui tu ziarist. Nu eşti formator de opinie, şi nici blogger de top. Poate ar trebui să-ţi verifici “rating-ul” pe un site de statistici, să vezi care e treaba!
   Iar ca să nu te superi, ia totul ca pe o glumă. Ce naiba, e internet şi nu ne bagă nimeni în seamă. Idealul meu în viaţă: 1000 euro “stuchiţi” pe faţă!