Reactiune pe surse pentru autocarul lui Geoana

Campania electorala scoate la lumina nenumarate surse de amuzament. Amuzament pentru cei de pe margine, care pot citi printre randurile comunicatelor de presa. Ce te faci, insa, cand comunicarea utilizeaza nu soparle ci ditamai rachetele sol-aer?

Ca in cazul “celebrului” atac al autocarului in care se afla Mircea Geoana. Eu presupun ca a fost vorba de vreun copchil nebatut la timp care a dat cu “chetroiul” in parbriz. Ce ma amuza in acest caz este reactia taberei adverse, spre care se indreapta suspiciunile.

Autocarul de campanie al PSD ar fi fost avariat, duminica, de o sarma desprinsa din podul de la Otopeni, alti patru soferi semnaland in aceeasi zi la Politie lovirea masinilor din cauze similare, au declarat marti surse judiciare. Politistii au reconstituit traseul autocarului PSD, fiind facute cercetari la locul incidentului. Acestia nu au gasit urme de proiectil la locul producerii incidentului, in localitatea Otopeni, pe DN 1. HOTNEWS

Sa privim putin “locul crimei” (FOTO: Agerpres):

autocar-geoana-11.jpg

Vi se pare a fi urma de “sarma”? Mie mi se pare a fi un impact perpendicular pe parbriz, nu tangential.

Si ma mai amuz citind ca politistii nu au gasit urma de proiectil. Pai, da, ca ei au cautat gloante, nu pietre…

Si nu in ultimul rand, numele si prenumele celor patru soferi care au mai patit acelasi lucru. Pai, ce naiba, mai cade o sarma, doua intr-o zi, dar… cinci?!

Apropo, stiati ca ” Tinerii care au distribuit materiale calomnioase cu Bogdan Olteanu au fost platiti de PSD”? Daca nu, v-o spune tot HOTNEWS, din surse la fel de sigure. Nu conteaza ca titlul nu este justificat de continut:

Tinerii care au distribuit materiale electorale calomnioase cu Bogdan Olteanu au declarat ca au fost acostati, duminica, in zona Domenii, de doi barbati in canadiene rosii purtand insemnele PSD, care le-au dat cate un milion de lei pentru distribuirea flyerelor, sustin surse din Politie.

1 COMENTARIU