Blogurile au mai dat o paine presei

  4
  12

  Ieri, cand am descoperit (via unsprezece.com) maneaua PDL, videoclipul avea cam 600 de vizualizari in doua zile de la publicarea pe YouTube. Dupa ce s-a scris pe bloguri (Zoso, Arhiblog, Fulgerica), subiectul a ajuns destul de cunoscut ca sa fie luat in serios de presa “traditionala”. Asa ca a aparut pe Evz (aici si aici), pe Cotidianul, pe Mediafax sau in Ziua ori pe Antena 3. (Realitatea inca mai asteapta aprobarea. Ori nu e destul de socant sau porno pentru a fi datpe post). Desigur, nimeni nu a pomenit ca subiectul a aparut in blogosfera si ca documentarea primara, in urma careia s-a ajuns la concluzia ca in spatele videoclipului e Prigoana, tot prin zona s-a facut.

  In acest moment videoclipul are 7.174 vizualizari iar pe downloadyoutubevideos.com s-au facut deja patru copii de siguranta.

  A, si cum demonstrez ca presa a preluat subiectul din blogosfera? Simplu. Aproape toti au pus pe site-urile lor versiunea clipului care a circulat in blogosfera, desi pe YouTube sunt o multime de versiuni urcate de utilizatori.

  4 COMENTARII

  1. Si eu am preluat videoclipul si l-am pus pe blog. Iar luni seara am facut o emisiune la Alpha tv Ploiesti in care clipul a fost prezentat de vreo 3 ori. Dar am precizat la inceput sursa, adica blogul tau. Pentru ca asa e normal. Multumesc pt faptul ca am avut material de blog…. poate si de emisiune… Inca o data, multumiri (sincere, nu incerc sa fiu ironic sau smecher).