Intrebare de baraj

  9
  13

  Intr-un an cu doua campanii electorale mai e nevoie de o Gala a Presei? Ce sa premieze aceasta? Pe cine? Cu ce scop?

  9 COMENTARII

  1. INCREDIBIL ! SA FIE OARE PROVIDENTA SAU MULTA LUME A UITAT DE CELEBRUL INDEMN AL TOVARASULUI manescu. “SUS PANCARDA, JOS PANCARDA’. ANUL ACESTA CUNOSC CATIVA “TOVARASI” CARE VOR SA II TRANSMITA SALUTARILE CORDIALE DOMNULUI VAL MANESCU. CORDIAL ABIA ASTEPT REZULTATELE. SA VEDEM : O ANCHETA COPIATA DE UNDEVA…, UN EDITORIAL DIN PRESA MAGHIARA TRADUS PROST DAR PUBLICAT….. SI MAI SUNT….

  2. suiefan: Am putea vorbi despre trecut, dar ar fi cam off topic. Mulţumesc, oricum pentru salutări!
   Sper să fiţi critic şi argumentat în ce priveşte organizarea ACESTEI manifestări, menite sxă determine nivelul de competenţă şi profesionalism al presei din Bacău.
   Vă aştept cu observaţii pertinente în privinţa regulamentului pe care l-am propus, dacă sunteţi cu adevarat interesat de prezentul şi viitorul gazetăriei băcăuane.
   Concurenţii care vor trimite materiale dovedite ca plagiat sau traducere, vor fi descalificaţi şi riscă oprobiul public şi excluderea din breaslă. Pierderea credibilităţii este, pentru un comunicator cea mai grea pedeapsă. Nu cred să rişte cineva.

  3. Val, succes maxim cu organizarea, ca o sa ai nevoie ! :)))..si celor care sustin si aceasta editie. Argumente ca Gala trebuie facuta ? Exista presa. Asa cum e. Asta e argumentul. Bine ca nu intreaba de argumente cei care o fac …ca atunci ar fi mai greu pentru presa locala.
   Poate macar la sfarsit se gaseste cineva sa spuna “multumesc” celor care o sa se implice in aceasta editie.