Se pregateste editia a 10-a a Galei Presei Bacauane

20
13

Val Manescu anunta ca s-a luat decizia sa se organizeze si pentru anul acesta Gala Presei Bacauane, ajunsa la a zecea editie. De data asta jurizarea se va face altfel, “la vedere”.

“Oricine va dori să asiste la jurizare, este invitatul nostru. La liber, într-o încăpere alăturată. Se va putea fuma, vor fi pahare cu apă minerală. Nu se va putea comenta. Dar se va vedea şi se va auzi tot ce se întîmplă în camera corifeilor pe care îi vor alege ziariştii.
Nu vor fi admise contestaţii”.

Premiile vor fi de cate 1.000 de lei. Mai multe detalii, aici.

20 COMENTARII

  1. Care jurnalisti?! Cati dintre ei au vreo facultate de jurnalistica?
    Cunosc vreo 2 care sunt buni ziaristi dar cu doi nu faci nici radio, nici tv si nici ziar asa ca lasa-ti “galele” si mai bine apucati-va de altceva.
    Sunt atitea locuri de munca in constructii,croitorie sau alte indeletniciri pt.voi unde macar va pricepeti si poate faceti si mai multi bani ca sa nu va mai vindeti pt o friptura sau vreo bere la halba .Ziaristica e grea pirlitilor si este pt oameni talentati nu pentru elevi de nota 5 cum au fost majoritatea.La multi ani!

  2. Decit o gala a presei mai bine ati organiza anul asta un curs de etica pentru jurnalisti sau un parastas al presei. Ce sa premiati? Materiale de campanie? Pupincurisme gretoase si interviuri comandate? Furaciuni din presa centrala, remake-uri din anii anteriori si copy-paste-uri de la colegii de breasla pentru a le trimite, sub nume personal, la ziare centrale? Mai mare tristetea de presa asta, nationala nu doar locala. Dar daca vreti voi, puneti-i voal de fata mare la o gala a ipocriziei.