O fi slujba lor sa faca spam, dar am si eu dreptul sa-i bag in ma-sa

  Pentru ca un binevoitor a deschis pe forumul de la softpedia un thread cu postul meu cu Zapp-ul, unul dintre forumisti ma face taran:

  Esti taran si prost educat omule! Aia este slujba lor si anume sa te sune pe tine tarane care esti tu taran si sa iti faca oferte cum face orice operator mobil din tara asta…

  Cu regret, o fi aia slujba lor dar si eu am dreptul sa nu fiu sunat sa mi se faca oferte. Nu le-am permis niciodata sa ma contacteze pe numarul personal pentru a-mi prezenta propuneri comerciale. Dupa primul raspuns negativ din partea mea, in care le-am spus ca nu ma intereseaza ce vor ei sa-mi vanda, trebuiau sa se opreasca.

  Dar nu, ei au continuat. Asa ca ii voi baga unde vreau eu de fiecare data cand ma mai contacteaza. Pentru ca vorbesc pe timpul meu. Iar atunci cand l-am injurat pe tipul de la Zapp eram in trafic si nu se mai oprea telefonul din sunat.

  Ba, daca vezi ca suna de 4, 5, 6 ori si nu raspund, nu mai insista!

  Am precizat, oare, ca ma suna de la Zapp pe numarul meu de la Orange?

  4 COMENTARII

  1. Softpedia Forum este un forum administrat de niste nebuni şi care a fost special creat pentru cei cu probleme la ultimul etaj. Daca ai ceva de împărţit cu cineva sau daca vrei să jigneşti, insulţi sau să calomniezi pe cineva, Softpedia Forum este locul ideea. Este suficient să ai un cont sub un nickname şi poţi să lansezi orice atac sau să postezi orice comentariu negativ la adresa persoanei cu care ai ceva de împărţit. Administraţia forumului nu se va autosesiza si nu va retrage comentariul iar dacă le soliciţi acest lucru vor apela la regulament; după regulament, ei nu răspund de ceea ce se scrie pe forum iar retragerea comentariilor o vor face doar pe baza unei hotarâri judecătoreşti din care să rezulte că respectivul comentariu este insultă sau calomnie. Un nickname nu poate fi dat în judecată iar de la Softpedia Forum nu ai nici o sanşă să obţii date care să te ajute la identificarea persoanei care foloseşte acel nickname.(nu le dă voie acelaşi regulamentul Softpedia Forum). Ştiu despre ce vorbesc pentru că sunt victima unor astfel de nebuni care mă atacă pe acest forum şi am încercat fără rezultat să retrag comentariile în cauza.
   Iţi dau un sfat: să nu dai reply la comentariul respectiv pentru că nu vei face altceva decât să pui gaz pe foc iar ca să nu te mai enervezi nu citi comentariile şi reply-urile de la subiectul în cauză de pe forum iar dacă citeşti reply-urile la acel subiect, ignoră ceea ce se scrie acolo. Eu aşa fac. Dacă ai o soluţie mai bună, aş vrea să o cunosc şi eu.

  2. Faptul ca te contrezi pe un forum si ca unul te face prost, tine de libertatea de expresie, nu are nimic de-a face cu platforma in sine.

   Nu e de acord cu tine, e suporterul sau chiar angajatul acelei companii?

   E dreptul sau la opinie, iar tu trebuie sa accepti si alte pareri daca ti-a prezentat-o pe a ta public.

   Cat despre Adrian, daca ar fi asa cum iti doresti matale, atunci toti am sta cu pumnu in gura, ca ne spune cineva lu’ tatelu si ne bate daca vorbm urat sau e rau.

   Incearca tu sa scoti un material de pe Blogspot sau alte servicii similare mari. Sa vezi ce raspuns iti dau aia, de o sa urasti la maxim chestia numita democratie si libera exprimare, oricat de aberante ar fi chestiile scrise acolo.

   Daca ar fi dupa tine, orice firma sau persoana fizica care da tepe, se va duce repede si ar sterge de peste tot informatiile care nu ar fi exact suprapuse peste imaginea publica dorita.

   Nu il cunosc pe Adrian, insa discutia deschisa de el am auzit-o de la cativa clienti prosti si frustrati.

   http://www.urbaniulian.ro/2007/09/06/ce-inseamna-un-forum-de-discutii/

   Da, stiu, Urban Spam nu e cel mai bun exemplu, dar are dreptate.