Unii o au mica de tot

  1
  11

  De cateva luni sunt bombardat cu tot felul de dezvaluiri referitoare la Dana Maxim, fosta noastra colega din Bacau, actualmente prin Bucuresti. “Oameni de bine” ma informau regulat cu tot felul de chestii pe care eram sfatuit sa le public cat mai repede aici, pe ContraSENS, sau sa le dau in ziar.

  Nu am facut-o. Din simplul motiv ca nu ma bag niciodata in viata privata a cuiva. Avand puta foarte foarte mica, “oamenii de bine” au schimbat strategia. Au inceput sa semneze atacurile la adresa Danei Maxim cu numele meu pe diferite forum-uri. Mai mult, si-au creat cont folosind adresa mea de e-mail. Un exemplu este cel de mai jos:

  neamt.jpg

  Oricum, faptul ca idiotul a foolosit adresa mea de e-mail m-a ajutat: am putut sa cer resetarea parolei, si am sters postarea respectiva.

  PS: Nu este prima data cand mi se fura identitatea. S-a mai intamplat si anul trecut pe un forum national.

  1 COMENTARIU

  1. Dar caare-i miza, totusi? Dana Macsim nu e nici politician, nici vreo vedeta din CanCan. Si de ce insista aici? Mai sint si alte ziare (unele dintre ele habar n-au de leegislatie, deci ar cadea usor in plasa), si alte bloguri. Care- smecheria? Pe cine f. grija de fata asta? Mai ales acum, cind s-a scris caa a si fost disponibilizata de la N24…