Paranoia politica. Acum si jurnalistica

monitorul-paranoia2.jpg

Daca-i ordin, cu placere. Baietii de la Monitorul, care nici macar nu au avut coaiele necesare sa semneze un articol, reiau povestea cu SMS-ul, insa asa cum le-a dictat-o patronul-senator.

In viziunea lor eu sunt ziaristul barbos caruia parul de pe fata i-a incurcat mintea 🙂 si care in loc de bata are un telefon mobil…

Baieti, nu am spus niciodata ca eram beat (dealtfel, nu cred ca exista cineva care se poate lauda ca m-a vazut beat); am zis ca bausem un paharel.

Apropo, daca as fi in locul celor doi – Vasile Nistor si Vasile Gherasim, nu m-as mai lauda atata ca am iesit parlamentar. Pentru ca ambii au iesit pe locul doi si au castigat doar pentru ca alti colegi de partid au obtinut voturi pe care nu au avut sansa sa le foloseasca si pe care le-au primit cadou cei doi.

Fracturile de logica sunt multe iar perlele de exprimare, la fel. Ce e aia “saruta mana pe care n-o poate musca”?

Alex scrie si el despre faza.

5 COMENTARII

  1. Arcasul asta o sa ajunga pana la urma brand local, ca prea e bagat in seama in ultima vreme. Acuma na ma Razvane, ce sa-i faci, nu potzi spune ca nu ai barba daca ai. Lucururile evidente e evidente! Acum cu ce au facut aia de la Monitorul…. nu ma mai mira nimic… undeva pe vremuri erau atat de rare atacurile intre colegi….