O fractura logica

  6
  21

  Firma XXX angajeaza programator / web developer. Se cer cunostinte foarte bune de: PHP, MySql, HTML, CSS. Reprezinta un avantaj cunostintele de: AJAX si JavaScript.
  Cerinte:
  – stapanirea conceptelor de securitate internet;
  – initiativa si flexibilitate;
  capacitatea si dorinta de-a invata lucruri noi;
  – experienta relevanta (portofoliu obligatoriu)

  Mai, nene, daca geniul ala pe care-l cauti stie “foarte bine” PHP, MySQL, CSS (si HTML, dar, deja e fumat) si, in plus, are cunostinte de AJAX si JavaScript si, ca bonus, le are cu securizarea pe net, ce lucruri noi poate sa invete de la voi, care nu stiti nimic din toate astea de cautati un astfel de om???

  6 COMENTARII

  1. Pai sa vedem intai ce e cu acel HTML. Degeaba stie cineva f bine PHP si My SQL daca ii este cerut sa faca diverse website-uri iar acolo pentru partea de client se furnizeaza doar HTML si Javascript (ajax si altele). Asadar vrei ca userul paginilor web facute de acel programator sa nu aiba probleme de vizibilitate in toate browserelre, un timp de incarcare ok ? atunci cere la acel om sa stie si el HTML, deoarece ceea ce ofera designerul nu este super ok in toate cazurile.
   Acum revenind la acele avantaje “capacitatea si dorinta de-a invata lucruri noi”.
   E foarte simplu, ai un om care are vro 30 de ani crede ca stie tot ce tine de domeniul web (PHP MYSQL HTML, Ajax) si apare o librarie super noua ce te ajuta f mult in lucrul cu Javascript(Ajax) o librarie precum JQuery. Ei si omul are trei variante de gandire :
   – nu imi trebuie asa ceva, ca ma descurc eu cumva cu ale mele, plus ca mde ce imi trebuie mie sa mut nush ce meniu sau alte brizbrizuri. DORINTA trebuie
   – wow misto ia sa ma apuc sa citesc despre si sa aplic. Si lipsindu-i capacitatea de invatare ii ia omului cam 1 an de zile sa inteleaga asa cum trebuie respectiva librarie. Nu e bai intre timp se trece de la versiunea 1.1 poate la 1.3 cand deja totul s-a schimbat. CAPACITATE trebuie
   – wow misto ia sa invat, intr-o saptamana intelege ce si cum si in alte 2 saptamani e gata sa implementeze in productie noua librarie.