Un mic spam de la RDS

  Dau sa intru azi la zoso, si ce sa vezi? In loc de blogul lui Zoso, o frumusete de pagina cu o reclama la serviciul de telefonie mobila ar RDS.

  rds-2.jpg

  rds-1.jpgSun la serviciul clienti sa-i iau la intrebari. Pentru ca daca doream publicitate, atunci le ceream eu sa-mi livreze asa ceva. In plus, servciul de internet nu-i ca televizorul: gratuit si plin de reclame. Eu platesc serviciul de internet de la RDS, asa ca nu sunt de acord sa vad publicitate in loc de site-uri.

  O domnisoara asculta reclamatia mea, ma lasa sa ascult muzica putin in telefon si, cand revine, imi da solutia salvatoare: sa sterg cookies-urile! (Bine, nu a spus asa, mi-a zis cum se face 😛 ).

  Ca, cica, de acum nu voi mai avea probleme cu reclamele lor. Zic ei.

  2 COMENTARII

  1. Si eu am avut aceiasi problema. Eu am rezolvat-o schimband DNS-ul de la RDS cu http://www.opendns.com/ (in modul asta ei au probleme sa puna reclama … )
   Ma indoiesc ca problema e rezolvabila din cookie-uri.
   Ma indoiesc ca RDS respecta drepturile noastre legale legate de “privacy” din moment ce pune aceasta reclama , care nu are nici cea mai mica baza legala . Nici o clauza din contractul de furnizare servicii nu prevede reclama lor.