Adrian Tepes Minune Vlad

  manele-1.jpg vlad-minune-1.jpg vlad-minune-2.jpg

  Programul de Revelion de la TV este un non-sens. Pentru ca, nu-i asa, de Revelion esti cu familia, nu te uiti la TV. Probabil asa si-au zis si responsabilii cu programele de revelion de la televiziuni de au bagat numai rahaturi in program. Nu ca m-as fi uitat special, dar nu am putut sa nu remarc laturile de pe aproape toate canalele, bomboana de pe coliva fiind la Antena 1, unde o satra de manelisti au facut de rahat toata istoria Romaniei.

  De exemplu, am trait sa-l vad de Adrian Minune in rolul lui Vlad Tepes. Pe un alt manelist celebru – numele imi scapa – in rolul lui Decebal si pe altul in rolul lui Traian. Un altul era Appolodor din Damasc.

  Dan Negru prezenta un fel de istorie alternativa, cu manelisti pe post de domnitori.

  Ce nu am inteles a fost cum de, din unirea dintre Traian si Baba Dochia s-a format poporul geto-dac. Ca parca etnogeneza ne spune ca asa s-a format poporul român.

  In fine, la asa realizatori, asa public. Manati, mai!

  3 COMENTARII

  1. Asistam la manelizarea rommaniei. Olteni care ne-au reprezentat romania peste tot in lume(Ceausecu, Iliescu …). Bucuresteni care au copiat tot ce-au vazut afara . Tigani care au venit cu cortu in romania si acu’ au bani de castele de …televiziuni ca antena si protv.Foarte dureros sa vezi o romanie mai proasta decat dupa 89′.Maanelele nu au nimic deosebit.Cred ca vor disparea mai devreme sau mai tarziu de pe firmament dar romania o sa fie, cu siguranta, ROMMania.