Americanii-s de vina! :)

  2
  21

  Treburile stau in felul urmator: noua americani de religie musulmana – intre care trei copii – au petrecut Anul Nou raspunzand intrebarilor agentilor FBI iar alti 100 de americani au ratat Revelionul dupa ce niste pasageri tampiti s-au panicat si i-au reclamat pe musulmani ca posibili teroristi.

  Si toate pentru ca una din femeile musulmane, care, probabil se uitase prea mult pe National Geografic, s-a apucat sa explice surorii si cumnatului care locuri sunt mai bune in avion in cazul in care explodeaza un motor.

  Conversatia a fost auzita de cativa pasageri care au inceput sa susoteasca, apoi vorbele au ajuns prin telefonul fara fir la doi agenti acoperiti de la bordul avionului, si, in final, la piloti, care au decis sa-i dea jos pe toti cei 104 pasageri. Acestia au fost cautati din nou de bombe si au decolat doua ore mai tarziu, fara cei noua musulmani.

  Ellen Howe, a spokeswoman for the Transportation Security Administration, said the pilot acted appropriately.
  “For us, it just highlights that security is everybody’s responsibility,” Howe said. “Someone heard something that was inappropriate, and then the airline decided to act on it. We certainly support [the pilot’s] his call to do that.” Link

  2 COMENTARII