Parcarile au devenit piste de incercare

13
26

Cu zapada si cu plictiseala de sarbatori, parcarile supermarketurilor au devenit un soi de piste de incercare pentru indemanarea soferilor si aderenta masinilor. In imaginile de mai jos, trimise de Alina, vedeti niste soferi pasionati de alunecari pe zapada in parcarea de la Real.

real-derapaje-1.jpg real-derapaje-2.jpg

13 COMENTARII

  1. si io sunt membru vw forum si nu am auzit despre “frontul comun”. dar am sa citesc ce a link-uit kristofer, sa ma lamuresc, si apoi am sa iau o hotarare ;).
    Update: am citit, m-am lamurit, e opinia lui, nu-s de acord cu injuraturile si amenintarile la adresa lui kristofer (denota cantitatea si calitatea materiei cenusii), dar – mea culpa! – am fost si io la un prieten, pe proprietatea lui, si am testat reactiile masinii pe ghiata si zapada, ca nu vreau sa le aflu cand sunt in trafic. e interesant si nu pui pe nimeni in pericol (vorbesc strict despre cazul lui je), cum fac tembelii care fac drifturi pe sosele circulate. pareri si pareri… si atat.

  2. VwForum nu a facut nici un front comun impotriva nimanui, iar ca fapt pur informativ tin sa precizez ca pentru Contrasens tot respectul, ceea ce nu se va intimpla in veci pentru acel shitty blog a lui kristofer93. Sa compari cele doua bloguri e ca si cum ai compara un Passat CC cu un Logan. Tot respectul pentru Razvan Bibire & The Company !!! Tot respectul pentru profesionisti !!!
    PS: Kristofer puiule, iar ai picat nasol. Mai ai de papat tone de laptic pina sa ajungi si tu mare.Asa ca ia-ti jucariile inutile (blogul&stuff) si tunde-o !!! Vezi-ti de pubertate si nu ne mai stresa.