Se deschide Cinema City – Foto

cinema-city-bacau-0.jpgDiseara o sa fie primul film la multiplexul Cinema City din Arena Mall. Deocamdata, nu o sa fie pentru public, doar pentru VIP-uri. Proiectiile pentru public incep pe 30 ianuarie. Diseara o sa fie Nou-venita in oras (New in Town).

In prima saptamana de proiectie pentru public vor rula Nou-venita in oras (New in Town), Operatiunea Valkiria, Tales of Despereaux si Underworld: Rise of the Lycans.

Cinema City are opt sali cu o capacitate totala de peste 1.400 de locuri. Pe 13 februarie se pune in functiune si proiectorul digital cu My Bloody Valentine in 3D.

Ah, biletele. Pretul variaza intre 12-16 lei in functie de momentul zilei si ziua saptamanii, cu reduceri pentru studenti, elevi si batrani. La cinematograful digital preturile vor fi intre 17-21 de lei. In week-end, cand incepe saptamana cinematografica, preturile vor fi mai mari decat in timpul saptamanii.

Un film ruleaza si numai cu un singur spectator in sala.

Atentie la scaune; unul singur costa 200 de euro. Fotografii:

cinema-city-bacau-000.jpg cinema-city-bacau-00.jpg cinema-city-bacau-1.jpg cinema-city-bacau-2.jpg cinema-city-bacau-3.jpg cinema-city-bacau-4.jpg cinema-city-bacau-5.jpg cinema-city-bacau-6.jpg cinema-city-bacau-7.jpg cinema-city-bacau-8.jpg cinema-city-bacau-9.jpg

10 COMENTARII

  1. Peliculele noi au o calitate a vizualului similara cu digitalul. Motivul pentru care este posibil sa nu va fi placut peliculele, este ca in Romania au rulat mult timp pelicule vechi, trimise dintr-un oras intr-altul.

    In al doilea rand, anumite filme se bazeaza foarte mult pe pelicula pentru anumite efecte ce tin de atmosfera si realismul filmului, digitalul fiind preferat pentru filmele cu mult CGI sau animatie. Majoritatea filmelor nu au insa un release in digital pe piata din Romania, si in general mediul digital nu primeaza in industria cinematografica nicaieri in lume.