Habar n-am cum se numeste. E friptura de porc facuta la tigaie in suc propriu si in vin alb. Fara ulei, fara grasime suplimentara adaugata. Doar niste sare si niste condimente naturale (adica fara delikat sau alte chimicale). Legumele sunt facute la oala cu capac, doar cu putin ulei de masline si sare. Secretul este ca, dupa ce carnea fierbe, se ia capacul si se lasa sa scada zeama pana se produce caramelizarea.
Cum se numeşte ?
Oricum, am dat fuga în bucătărie că-mi plouă-n gură.
Habar n-am cum se numeste. E friptura de porc facuta la tigaie in suc propriu si in vin alb. Fara ulei, fara grasime suplimentara adaugata. Doar niste sare si niste condimente naturale (adica fara delikat sau alte chimicale). Legumele sunt facute la oala cu capac, doar cu putin ulei de masline si sare. Secretul este ca, dupa ce carnea fierbe, se ia capacul si se lasa sa scada zeama pana se produce caramelizarea.
Arata prea bine ca sa fie si buna la gust. Cre’ ca are silicoane. E falsa.
Aha, deci reteta era cu vin ALB, nu ROSU!:)),cunoscatorii stiu……….
Nu, dar nu mai aveam vin rosu 😛
pai daca l-ai baut:))