Se schimba garda

16
18

Trei crai de la Desteptarea se pregatesc sa plece spre tari mai calde. Deocamdata doar Ionut Avram a anuntat oficial plecarea, dar se aude in culise ca il vor urma Emilian Berceanu si Laurentiu Botin.

Cica se pregateste un saptamanal, care s-ar numi Exclusiv. Un nume interesant vizavi de mizeriile care aparea un campania electorala si care se numeau la fel.

Pacat, Desteptarea chiar era o buna modalitate de a incepe ziua cu zambetul pe buze. Un ziar trist, plin de umor, cum s-ar spune…

Interesant ar fi cine va finanta noul saptamanal.

Radu se intreaba de ce nu am dat informatia mai din timp. Radu, pai gratis?! 🙂

16 COMENTARII

  1. Brosti va scrie ce i se va dicta pentru ca nu cred ca o va face dupa cum ii dicteaza constiinta, el neavand asa ceva. Oricum la aberatiile pe care le debiteaza nu-l mai baga nimeni in seama, cu atat mai mult cu cat acel ziar la care scrie este mort din toate punctele de vedere. La ceea ce a ajuns va dispare cat de curand de pe piata media. Management ISO!

  2. Fratilor… (de la Chilia) , problema sta in felul urmator. Atat Pop (acest “cancer veninos” al jurnalismului bacauan, ca in alta parte nu poate scrie deoarece din doua vocale si o consoana nu reiese…) cat si Merticariu (cel mai frumos barbat din Bacau, autoproclamat), nu vor avea nici puterea si nici vointa, cred, sa resusciteze un mort precum Desteptarea.
    Oricum, bafta john, emy si botin.