Legal Marijuana?

15
28

legal marijuanaIn vreo trei locuri din Bacau se gasesc niste pliculete cu promisiuni. Contra 30-50 de lei iei pliculetul, pui continutul intr-o tigara si cica te faci “high” perfect legal.

Ati priceput, este vorba de niste combinatii de plante cu efecte halucinogene. Plantele nu sunt trecute pe “lista neagra” in Romania si, probabil, multa vreme nu o sa fie, avand in vedere cine sunt patronii acestor localuri in care se vand aceste ierburi.

Ma gandesc ca, poate, printr-o scapare legislativa, o fi legal. Dar ma indoiesc de faptul ca este morala vanzarea libera de substante cu efect halucinogen.

FOTO: BBC

15 COMENTARII

  1. Ma uit surprins la ceea ce scrieti si nu imi vine sa cred, cat de tarani si ianpoiati sunteti, ce sa faci asta e, aceasta este Romania, o tara de tarani inputiti care accepta doar taranii mancatori de seminte in masina, manelistii, curve rapanoase, betivi care isi injunghie copiii si nevestele pentru ca cica sunt orbiti de suparare.Ma fratilor nu conteaza ce fumezi sau ce bei, sau ce dracu faceti voi cu viata voastra, conteaza cum sunteti educati, conteaza mentalitatea voastra si oamenii din jurul vostru.Multi oameni realizati si de succes fumeaza si nu fac nimanui rau, ba chiar sunt mult mai calmi si mai ingaduitori chiar daca fumeaza iarba ilegala.Raman la concluzia ca sunteti niste idioti care nici macar nu stiti ce se intampla in lumea asta.Bafta