Pustime cu Tuareg

Eu ii inteleg pe cei pasionati de masini. Sunt unii tari de tot, care stiu sa scoata si ultima farama de energie dintr-un bolid, cunosc tot ce poate face o masina si care se antreneaza zi de zi.

Pentru ei, numai respect, cum spunea o reclama. Pentru restul pustilor cu aere de cunoscatori si care au imprumutat Tuaregu’ lu’ tata sa se dea rotunzi prin oras le doresc multa… nu stiu, puneti voi ce va vine prin minte.

Si organu’? Organu’ nu mai indeplineste de mult functia pentru care a fost creat.

Mai, baieti, daca aveti Tuareg, de ce nu mergeti voi undeva la marginea orasului, pe coclauri?! Cum, pe acolo nu va pricepeti si va e frica? Puteti numai pe scarile din Centru?

Si doua videoclipuri cu un Suzuki, tot pe scarile din parc: Video 2, Video 3

UPDATE: Filmele au fost sterse de pe YouTube. Nicio problema; punem in valoare copiile de siguranta.

14 COMENTARII

  1. daca nu sunteti informati bine, de ce mancati rahat ? in primul rand nu e masina lui tacsu, e a lui,in al doilea rand nu a facut-o pentru a impresiona pe cineva , ci doar din pura curiozitate si lipsa de ocupatie , in al treilea rand nu urca nimeni pe scarile alea ( ca sa pericliteze viata cuiva), si in al patrulea rand ……..ce e un tuareg de 40.000 , sau un q7 de 50.000 ???? !!! UN FLEAC .

  2. …in al cincilea si ultimul rand, circulatia cu un autovehicul pe scari este nu numai o dovada de crasa tampenie (tratabila ori cu o bataie buna, ori cu o scurta dar gauritoare cazare la puscarie, unde musculosul asta ar deveni rapid fetitza cuminte), ci si un act ilegal. Daca am trai intr-o tara functionala – gen SUA – prostovanul era arestat pe loc, i se punea cautiune pe masura tuaregului si statea in mod CLAR la puscarie un interval indeajuns de indelungat ca sa i se clarifice in capul ala gol cum e cu tuaregul si trotuarele. Iar daca asta era a treia oara cand dadea dovada ca este redardat, era inchis automat PE VIATA – three strikes and you’re out, care a auzit de chestia asta superba. In mod clar, animalele trebuie sa stea in cusca, in timp ce persoanele normale, civilizate, au dreptul sa fie libere. Si mai adaug ceva: zici ca era masina derbedeului, da ? De 50.000 de euroi, da ? Adica vreo 250 de salarii medii pe economie, recte zece ani de munca punand cate 200 de euroi la banca in fiecare luna. Cum asa ceva este exclus, probabil ca derbedeul castiga nu 200, ci 2000 de euroi pe luna. O fi ce sa zic, doctor docent la vreun institut international de cercetare… sau director de regie, de intreprindere babana, nu gluma. Aha, nici asta nu se prea potriveste ? Atunci de UNDE PUII MEI are asta 50.000 de euroi ? Are la fisc vreo dovada a veniturilor ? Si daca n-are, nu e clar ca ori a furat din bancomate, ori e proxenet, ori cine stie ce alt tip de talhar modern ? Sau poate ca derbedeul este el insusi curva, o fi lucrand pe centura si strange banul ca sa-si cumpere tuareg… Haida, deh.