De ce e bun un aparat foto

  masina.jpgSaptamana trecuta, intr-o seara, dau sa scot Matizul din parcarea de la redactie. Cine cunoaste zona, stie ca e vorba de doua alei paralele, masinile fiind asezate perpendicular pe alei. Unii, care nu mai au chef sa caute locuri, parcheaza inclusiv pe alei. Daca parcheaza chiar langa trotuar, nu sunt probleme, ramane suficient loc sa treaca masinile sau pentru autoturismele care ies din parcare.

  Bun, dau sa scot masina – ma cam inghesuise o baleniera de VW – dar nu reusesc. Pe alee, in fata bancii parcase un Logan. Distanta dintre trotuar si masina sa fi fost de vreun metru. Logic, in cealalta parte, adica intre Logan si parcare, ramasese foarte putin loc, atat de putin incat nu ajungea nici pentru un Matiz.

  Ma dau jos sa analizez problema. Ma invart fara folos pana trag cu ochiul la fereastra bancii unde se hlizeau niste fetze. Care vad ca am probleme cu una din masinile lor, dar prefera sa se hlizeasca in continuare.

  Asa ca-mi scot sapuniera foto si incep sa fac poze Loganului din toate unghiurile.

  Ca sa vezi: in 30 de secunde apare o tipa repede-repede, se urca la volan, porneste si trage zece metri mai incolo. Se da jos si repede-repede intra inapoi in banca.

  Nu intoarce capul, nu zice nimica…

  4 COMENTARII

  1. Trebuia sa lasi si numarul de inmatriculare al masinii, poate se simte persoana in cauza si evita sa mai blocheze parcarea.
   Apropo de subiect – e multa lipsa de bun simt in traficul bacauan, la volan anumite persoane uita de maniere, de bun simt si de cele mai multe ori de omenie. Exclus taximetristii (ei s-au nascut fara aceste calitati).