Realitatea TV Bacau, prin aprilie

6
22

Initial se stabilise sa i se dea drumul prin februarie – martie, dar se pare ca din aprilie o sa fie gata. Treaba mai nasoala este ca prin doua din cele trei televizuni locale sefii stau ca pe ace de frica sa nu le fuga oamenii.

Si eu zic ca chiar trebuie sa se teama. Nu de alta, dar daca folosesti zilnic biciul nu devii foarte popular. Si nici daca tai din lefuri.

6 COMENTARII

  1. Am intrebat, in urma cu putina vreme, mai toate cunostintele mele daca au vizionat macar cinci minute din orice program al uneia dintre cele doua televiziuni bacauane locale. NICIUNUL nu se uitase la asa ceva, si “esantionul” a fost de vreo cincizeci de persoane pe putin. De ce nu se uita ? Pentru ca nu au chef sa vada pupeze fitoase si analfabete, ori prostalai care se dau in diguri. Programe lente, niste moderatori absolut – dar absolut penibili, invitati derutati si inhibati, stiri facute anapoda… Asa ca venirea unui post TV care hai sa zicem ca mai are ceva trecere, ceva nerv, ceva deschidere catre profesionalism, este o veste FOARTE BUNA. Si mai buna ar fi vestea ca aduc de la Bucuresti o echipa completa, astfel incat in 6 luni sa scapam de amatorii astia sinistri din Bacau. In locul lor, poate se gasesc cativa tineri isteti care sa faca practica astea sase luni. Evident, dupa un examen DUR de cunostinte generale si mai ales de limba si literatura romana. Ca ne-am saturat de analfabeti ca de mere acre… O ultima vorba – sarmana Laudeta… :-))) acusi ramane si fara ultima ei jucarie. Ziarul e pe duca, teveul ajunge si el pe minus, radioul e oricum falit… a mai ramas sa se apuce saraca de taximetrie. Sau de servit pe la un restaurant.

  2. Cineva mai sus spunea de niste cursuri,tineri isteti,vezi sa nu :)) !
    Si eu,in urma unui interviu,trebuia sa urmez cursurile,se pare ca au facut in asa fel, asa zisa ECHIPA DE LA REALITATEA TV sa fiu programata la un interviu de care nu aveam habar!
    Degeaba esti tanar,AI POTENTIAL,dupa cum mi s-a spus,daca nu ai si relatii,pile,bani,ce stiu eu…cert e ca asta e REALITATEA in care traim,sistemul in care ne sufocam!
    Ar fi cazul sa faceti o stire si din lucrurile astea