Eu si CNA

  Azi m-am conversat cu responsabilul CNA pe Bacau. Asta dupa ce, evident, am depus o reclamatie pe site-ul lor. Apropo, nici nu stiam ca e asa usor sa faci reclamatii la CNA.

  Da, dupa cum spuneam, am reclamat Radio Alfa si TV Bacau pentru ca mi-am auzit numele pe post asociat cu epitetul “nesimtit”.

  Nu stiu daca CNA va lua vreo masura impotriva celor doua posturi, insa macar mi-am facut datoria. Si o s-o fac si data viitoare, daca se va mai intampla.

  Culmea este ca faza a fost creata nu de cineva de la radio sau de la TV ci de cineva de la ziarul Desteptarea.

  Ideea este ca trebuie sa se inteleaga ca exista niste reguli. Si cine le incalca, trebuie sa le plateasca.

  8 COMENTARII

  1. Am auzit multe la viata mea dar reclamatia ta e greu de inteles.Da-l in judecata pe cel care te-a facut “nesimtit” , nu incurca borcanele.

   Nu cred ca dai in judecata sau reclami undeva providerul care gazduieste siteul lui shrek care te ia la misto in ultimele zile .

   Deh, e greu de inteles rica ta fata de Radio Alfa… pacat…

   Apropo, responsabilul CNA pe Bacau e tot Teo ?

  2. Mda,ca fost om de radio tot nu va inteleg. Faptul ca te-a facut cineva “nesimtit” in direct nu e o injuratura ca sa o tai cu un blip ( cum se face aici in strainatate gen fxxx), e dreptul individului la opinie . Chiar nu stiu cum sint regulile pe la CNA dar te-ai cruci sa asculti talk radio showuri din partea celor anti-Obama cum vorbesc despre el sau ironiile celor din stinga esicherului la adresa republicanilor.Eu asta ascult zi de zi aici si nu am auzit de o asemenea aberatie cum o pretinzi tu .

   Pt Florin P. – stati bine in presa scrisa.Poate ca la radio nu te pricepi.

   Cu respect

  3. Sa nu se inteleaga ca ii iau apararea celui care l-a numit pe Razvan “nesimtit”. Nu sint adeptul atacurilor dure in direct,imi plac ironiile fine . Prea multa murdarie lasata libera zilele astea.

   Sint putine persoane in presa bacauna pe care nu le suport, cei mai multi sint victime ale geografiei , destinului si situatiei financiare locale.

   Nu ma bag la presa scrisa sau TV,aportul meu acolo a fost pasager .Am auzit multi oameni potenti finaciar care si-au dat cu parerea cum ar trebui sa sune un radio comercial si am fost stupefiat de multe ori.

  4. Nu e prima data cind Brosteanu o comite “on air”. E tipul fara scrupule care ar spune orice prostie pe post ca sa sune melodios in urechile matroanei. Probabil ca Bibire nu l-a pirit doar pentru “nesimtit” ci pentru fluviul de aberatii pe care le tot emite personajul la adresa concurentei. Nu-i gasesc nicio calitate, cu exceptia unor accidentale momente de inspiratie cind mai scoate cite un rind care merita citit.