Test de inteligenta

  3
  18

  Se da urmatorul articol din care spicuim putin, ca nu avem drepturi de autor asupra lui:

  Adrian Năstase, Tudor Chiuariu şi Cezar Preda au cabinetele din teritoriu închise deşi primesc lunar peste 2000 de euro.

  Vinerea, în programul lor de la Parlament scrie că lucrează în circumscripţii. Realitatea din teren arată însă că, în multe cazuri, legătura cu alegătorii s-a cam pierdut. Şi n-au trecut decât trei luni de când au obţinut mandatul.

  La Bacău, pe locul unde a fost cabinetul de campanie al fostului ministru al Justiţiei se află acum o uşă închisă şi afiş cu un anunţ: “De închiriat”.
  […]
  Parlamentarii primesc, pe lângă leafă, o sumă lunară de peste 2000 de euro, pentru activitatea din teritoriu. Adică pentru a lucra, trei zile la final de săptămână, în folosul comunităţii care l-a ales.

  Se cere sa se depisteze fractura de logica din textul de mai sus. Ca ma gandesc la faptul ca nu a fost o chestiune intentionata, ci doar o prostie medie.

  PS Sa facem abstractie de faptul ca Tudor Chiuariu chiar nu mai vine prin teritoriu. Sa ne concentram pe text.

  3 COMENTARII

  1. “La Bacău, pe locul unde a fost cabinetul de campanie al fostului ministru al Justiţiei se află acum o uşă închisă şi afiş cu un anunţ: “De închiriat””

   sa-nteleg ca in loc de cabinet, pe locul acela acum e doar o usa? :)) oare pe ce se sprijina? :)) si daca e numai o usa cum de-o sti lumea ca e inchisa? :)))

   ma rog, nu stiu daca la asta te refereai, dar pe mine m-a izbit imaginea unei usi fara incapere =)) de la primavara mi se trage!! :))