Scoala Ardeleana de creat genii

Gogoasa umflata de presa a “verticalitatii morale” a celebrului “Grup de la Cluj” incepe sa se dezumfle pe masura ce ies la lumina controversatele angajari de la Guvern. Concomitent, pe forumuri si pe site-uri de gazete incepe ofensiva spalatorilor de cadavre – cei tocmiti sa apere PDL-ul si pe cel mai mare premier pe care l-a dat tara.

Printre scuzele preferate care se perpelesc pe jaratecul bitilor se numara si faptul ca dezvaluirile din ultimele zile ale presei referitoare la nepoata, soferul si alte capacitati intelectuale clujene aterizate la Palatul Victoria ar fi provocate de invidia bucurestenilor, care nu suporta ca sint invadati de ardeleni cu coloana dreapta.

Cit despre relatii de rudenie ce-i unesc pe “vertebrali”, acestea ar fi doar simple coincidente, care palesc in fata valorii umane a clujenilor angajati cu mare cheltuiala la Guvern.

Nu stiu ce sa zic. Clujul pare sa fie orasul cu cea mai mare densitate de genii pe metru patrat. Poate la Cluj va fi existind o radiatie inca nedescoperita, care creste IQ-ul locuitorilor astfel incit un simplu sofer poate deveni consilier al premierului.

Se pare, insa, ca acea radiatie are efect doar atita vreme cit posesorul IQ-ului se afla in Cluj.