Alina Plugaru, show la Sascut

In week-end, vedeta porno Alina Plugaru a delectat locuitorii comunei Sascut cu un spectacol erotic. Totusi, nu cred ca a fost platita in natura pentru afacerea asta. Adica, in pui, ceapa si oua… Si Sexy Braileanca a fost in week-end la Sascut, la o alta crasma.

alina-plugaru-sascut-1.jpg alina-plugaru-sascut-2.jpg alina-plugaru-sascut-3.jpg alina-plugaru-sascut-4.jpg alina-plugaru-sascut-5.jpg

Apropo, la Sascut, pe langa cele doua pocnitori, au mai fost gasite si niste grenade, pe care le-au ridicat pirotehnistii.

8 COMENTARII

  1. Acelaşi ”show exploziv” peste tot. Adică fata utilizează cremă de la o firmă de cosmetice ce are numele compus din patru cifre, începând cu A şi terminându-se cu N, apă plată de la o firmă al cărui nume începe cu B şi tot aşa… Şi mi se pare că la Timişoara tot bikinii aceia i-a avut pe ea.

  2. alta vaca grasa care se dezbraca si “face show” pentru a-si ascunde lipsa acuta de neuroni! cred ca barbatii care se simt atrasi de ea sunt pe putin nebuni….. cum dracu’ sa te atraga vita asta cu sanii facuti bretele si cu suncile alea care i se revarsa peste tot….. yuch! e mai mult decat scarboasa tipa….. nu zic eu sunt ileana cosanzeana, dar spre deosebire ce fiinta asta revoltatoare, stau in casa…. nu urlu in gura mare si nu semnalizez…..

  3. ba de la sacut pleaca smecheria si bani mari in romania asta de caca sascuteni au cei mai multi bani si produc cei mai multi bani ca de altfel nu ar chema…….cureve cum le ziceti voi ca plugaru si braileanca nu …………asa ca mai lasatine putin va rugam noi si pt cei care au ceva de com despre sascut ne pape cucu la toti di sascut da pa pa vam pupat vam salutat cu respectul meritat