Caracatite pe alese

16
16

caracatita-2.jpg

Nu prea am vazut masini scumpe blocate. Doar Dacii si alte masini cat de cat ieftine. In timp ce amarastenii cu Dacii trebuie sa decarteze milionul pentru parcare ilegala (nu zic ca nu-s vinovati), aia cu BMW-uri si Mercedes-uri parcheaza unde vor ca, cica, aceste caracatite nu se potrivesc pe cauciucurile lor.

16 COMENTARII

 1. Total de acord cu tine la faza asta!
  Cu o completare: se blocheaza doar masini de amarasteni si doar in cateva zone pe care le poti enumera pe degetele de la o mana!
  Chiar dupa colt de zona unde e facuta fotografia este o zona cu stationarea interzisa (in fata la farmacia Salofarm si la Asirom si, culmea, vis a vis de sediul Politiei Primariei) unde nu am vazut nici o data vreo masina blocata, cu toate ca acolo toata banda e ocupata de autoturisme.

 2. Ceea ce este mult mai grav este ca sunt zone intregi “protejate” cum ar fi chiar vis-a-vis de sediul politiei primariei, pe 9 mai in fata la Asirom. Daca vei vedea acolo masini blocate sa mi le arati si mie.
  Deasemenea nu se blocheaza niciodata masini, desi e o intreaga nebunie, pe Mihai Viteazu, Stefan cel Mare etc…
  Un alt abuz facut de “hingheri” este faptul de a alege aleatoriu din 5-6 masini careia dintre ele ii aplica ultima capcana, fara ca macar sa se oboseasca sa scrie procese verbale pt celelalte.

  Scuze pentru comentariu, dar aveam ceva se spus!

 3. Politiei Primariei ii este teama sa aplice legea??? Pai, atunci, pentru ce mai consuma bani de la bugetul orasului? Sa o desfiinteze daca nu isi poate indeplini atributiile! Asta e declaratie oficiala? E de plans, oameni buni!
  De ce nu faceti o campanie in presa pe tema asta, domnilor ziaristi?