“Hai, trage!” Si copilul de trei ani trage din tigara…

8
19

Un copilas de trei ani din Bacau este indemnat sa fumeze. I se pune tigara aprinsa in mana si i se spune sa traga si sa scuture scrumul. Ca sa se laude, familia urca filmul, realizat cu un telefon mobil, pe YouTube.

Idioti patentati!

UPDATE:

Protectia Copilului a sesizat politia in legatura cu acest filmulet.

8 COMENTARII

  1. E un film interesant – Wake Up Call – the new world order. O sa parafrazez una dintre ideile fundamentale pe care le-am gasit aici. “Daca intri intr-o incapere intunecata, plina de spirite rele, de amenintari si de rautate, o incapere unde bezna domneste, este de ajuns sa aprinzi o luminita pentru ca intunericul sa piara. O singura luminita poate sa invinga intunericul. Daca intri intr-o incapere luminata, plina cu oameni buni si cu ganduri bune, nu vei putea sa alungi lumina, indiferent cat intuneric ai vrea sa aprinzi.” Si acum traducerea pentru Alina lui Drug: e de ajuns un singur om ca sa invinga intunericul. Este chiar simplu, atata vreme cat acest om crede in el insusi si in faptul ca ceea ce face este bun si drept. Nu este, insa, si nu va fi niciodata posibil ca cineva, fie el unul singur sau un miliard de fiinte, sa stinga si sa invinga lumina care exista in cei ce cred in bine si cred in dreptate. — Vizionati filmul asta, pentru ca la urma urmei, inca nu ne este interzis sa privim.

  2. sunt fumatoare pentru ca AM ALES EU! sunt majora si atat ma duce mintea, atat fac…. dar de la asta pana la a-mi obliga copilul de 3 ani sa fumeze mai este cale lunga sa-mi ajunga! nenorociti! parinti denaturati! astia ar trebui scosi din drepturile parintesti, pusi la zid si impuscati! nici nu ma mir ca nimeni nu ia nicio masura…… ce le iese pungilor de grasime(politistilor) de la faza asta? le iese vreun ban ca au salvat un copilas din mainile unor dementi? pai nimic… doar un zambet de multumire….. si lor asta nu le tine de foame, asa ca nu se implica…. o sa ajungem ca in codru, sa ne ciopartim intre noi ca sa demonstram care are cea mai putina “tigla pe casa”…… eu asa baga o lege ca cei nou casatoriti sa treaca printr-un test psihologic drastic in urma caruia sa se demonstreze daca sunt apti sau nu sa devina parinti… daca nu esti apt, injectat si sa nu mai poti avea copii in viata ta…. nu este posibil asa ceva! iti otravesti copilul de buna voi…. ba chiar il indemni sa faca asa o mizerie…. m-a revoltat extrem de mult acest filmulet! si pot sa pun pariu ca pungile de puroi de la sectie n-au ridicat niciun deget in cazul asta… la fel si protectia copilului…. acea protectie care ii strange pe copilasi de pe strazi sau din cosmarurile in care traiesc si dupa aceea nu le asigura nici ratia zilnica de apa si paine! poate ca intr-o zi se va mai schimba ceva si in romania noastra… dar greu de presupus asta atat timp cat raposatii inca sunt la putere!