7.500 de euro ca sa lase pompierii sa intervina

Pai, s-a intamplat ca singurii care s-au agitat au fost ziaristii. Si eu ma intrebam azi daca nu cumva sunt nebun de incerc sa atrag atentia ca autoritatile au gresit flagrant in acest caz si, mai mult, nu iau nici o masura dupa incident.

Am reusit sa discutam cu sora copilului, care a declarat o chestiune incredibila: proprietara aparatului le-a cerut 7.500 de euro ca sa dea voie pompierilor sa intervina. Un fel de garantie pentru automat.

Politistii declara ca nu au competenta sa intervina in acest caz. Dar au facut ceva: au sesizat OPC-ul. OPC-ul spune ca nu e nici o problema si ca n-au ce ancheta. Politistii spun ca Pompierii ar trebui sa dea o amenda, in caz ca cineva a gresit. Pompierii spun ca NU, ei nu au competenta in acest caz si ca perimetrul trebuia asigurat de politisti pentru a putea interveni.

Am discutat cu doamna Rujan, proprietara aparatului. E un fel de a spune ca am discutat, dansa nu a vrut sa vorbeasca pe motiv de comentarii obscene pe blog.

A, si spitalul primeste doua milioane de lei vechi drept chirie pentru doua astfel de automate. Cred ca numai curentul consumat de ele e de ajuns ca sa acopere suma asta.

11 COMENTARII

 1. Ca sa vezi pana unde poate duce nesimtirea unei “doamne”. (Mi-a fost foarte greu sa o numesc doamna pe aceasta nesimtita). Dragilor, trebuie totusi sa ne amintim ca in anturajul acestei fapturi, nu se discuta decat despre cum poate fi shuntat legea , care lege?, si despre cum se fac bani pe spinarea altora. Despre situl ei nu se poate spune decat ca este unul dintre cei mai corupti inspectori ai Grazii Financiare Bacau. Despre acest lucru s-a tot scris de ani buni, dar, unii sunt mai presus de lege. Europa, Romania, la 20 de ani de la Revolutie am ajuns sa fim “de la tara” pentru cei care moralitatea este un termen care le creeaza doar un suras in coltul gurii. mi-e rusine ca impart acelasi aer cu aceasta cucoana!

 2. helollllloooo ANI aude? in caz de nu se stie exista in Romania un organism care se numeste Agentia Nationala de Integritate – ANI. Rujan asta e un fel de Ardeleanu, adica stie tot Bacaul ca e corupt, ca e hotz, dar nu-i face nimeni nimic. Cititi d-lor de la ANI articolele despre Rujan si femeia lui si faceti ceva. ceva egal trimiteti-i in puscarie!!!!

 3. Ma uit la declaratia mamei si imi pun o intrebare: UNDE ERA EA SI CE FACEA IN TIMP CE COPILUL COTROBAIA IN APARATUL RESPECTIV?
  Chiar atat de captivi sunt reporterii in plasa presupunerilor si a aparentelor. Chiar nu mai au curiozitatea sa reconstituie o poveste.
  Uitati-va putin la mama copilului cat de “afectata” era de problema. Mai avea putin si izbucnea in ras, vazand cata atentie i se da.

 4. Augustin, esti un bou si jumatate macar pentru simplul fapt ca vorbesti fara sa te gandesti. Aia nu este MAMA copilului, este SORA, care vorbea pentru prima data in fata unei camere.

  In al doilea rand, esti bou pentru ca treci aiurea pe langa problema principala, care se refera la faptul ca organele de interventie au fost impiedicate sa salveze un copil.

  Si, in gatii ma-ti de idiot ce esti, tu esti ala care-si da cu presupusul, idiotul darcului de cretin si analfabet. Mars in pizda ma-ti de bou tampit care nu e in stare sa inteleaga nimic.