16 COMENTARII

 1. Amice, esti un idiot!
  Crede-ma, respectivul care se lupta cu bancomatul nu avea cardul blocat, era doar o “sageata” pusa sa scoata dispozitivul de citire carduri. De ce? Banuiesc ca, fiind un blogger serios, ai auzit de “pisici”…Asa e?
  Nu pot sa cred cum fiecare semianalfabet isi da cu parearea despre orice pe vestitul BLOG PERSONAL….Mi-e sila…..

 2. In primul rand, daca avea cardul blocat era foarte simplu pentru cei de la banca sa vada a doua zi al cui era cardul care s-a blocat si sa coroboreze datele cu inregistrarile de pe camera video pentru a afla cine a fost individul si apoi sa il dea pe mana politiei!
  Doar in cazul in care era unul care n-are ce face in libertate se confirma ipoteza ta!

 3. In nici un caz nu incerca sa scoata cardul .. a vrut sa fure cititorul de carduri pentru alte treburi care sunt foarte la moda in Romania sa nu fim naivi 🙂 Nu cred ca risca el sa plateasca acel bancomat… (reparatii) si de ce nu poate ceva ani .. luni de puscarie cand putea a doua zi sa-si ridice frumos cardul de la banca respectiva cu buletinul…

 4. Poate ar trebui sa-mi iau si aprobare de la primarie ca sa scriu pe blog?! Dupa ce ca voi, la BCR, nu sunteti in stare sa protejati bancomatele, nu sunteti in stare nici macar sa iesiti cu o declaratie de presa care sa explice faptele. Stati cu capul la ghiozdan si asteptati sa vina fraierii sa va dea comisioane. Faza cu blocatul este declaratia politiei; daca vreti sa-i contraziceti pe politisti, iesiti, nene, cu un comunicat de presa. Dar, presupun, ca tot voi ati insistat la politie ca sa o dea pe dupa copac, cu blocatul bancomatului, ca sa nu intre lumea in panica.

 5. Dragii mei, deoarece in Romania este (inca) democratie si libertate de expresie, nu vad de ce nu as comenta pe acest blog sau pe oricare altul. Eventual proprietarul blogului poate sa imi cenzureze comentariile si in acest fel sa se “protejeze” de orice nu ii convine.
  Si acum alte lamuriri:
  1. daca ai fi fost un jurnalist (asa cum pretinzi…sau macar un blogger) ai fi aflat ca BCR a dat un comunicat de presa (citeste “Desteptarea” din 13 martie) in care se spune clar si la obiect ce s-a intamplat acolo. Te rog, alta data, nu mai inghiti informatia nemestecata. Verifica mai multe surse…asa face un jurnalist, nu? 🙂
  2. nu stiu de unde ai dedus ca am ceva legatura cu BCR…poate ma luminezi…Iti vand un pont: pur si simplu sunt bine informat 😉
  3. pentru teya: nu am avut intentia de a jigni, daca asa s-a interpretat, mia culpa…Eu doar ma minunam cum unele persoane, din lipsa de preocupari mai apropiate talentului lor (gen agricultura etc.) se apuca sa faca “jurnalism”….
  Ma rog, ca o concluzie, nu vreu sa continui acest dialog al surzilor dar am o rugaminte si un sfat catre proprietarul blogului: te rog nu mai scrie informatii false, trece-le prin filtrul mintii, cauta alte surse….Asa poate vei reusi…Daca nu, vei ramane in mediocritatea ta…
  Numai bine!

 6. zalmoxis, cand scrii de la un computer care iese pe net prin tzeava BCR, cam ce parere crezi ca-mi pot face? Si apropo, nu confunda comunicatul de presa cu interviul luat de jurnalist. BCR n-a dat nici un rahat de comunicat de presa, Desteptarea a sunat la Bucuresti si a asteptat pana a binevoit careva din conducere sa le raspunda. Pentru ca, probabil stii, Bacaul nu are voie sa vorbeasca cu presa; doar Bucurestiul poate.