11 COMENTARII

  1. Razvan draga… ai numarul primarului, da ? Eu asa stiu ca se practica in orice tara civilizata. Parcarea aiurea este sanctionata de un serviciu aflat in subordinea primariei. Deci da-i telefon, stai oleaca drepti ca deh, vorbesti cu seful, raporteaza problema si dupa o saptamana – doua – trei, scrie aici care e rezultatul. Poate ca, cine stie, avem o surpriza si masina e chiar a “Fuhrerului”. Sau a vreunui “lindicar” liberal.

  2. Nu cred ca am mai auzit pe undeva, la alte natii, asemenea cretinism lugubru. Stilul nostru, al peizanului roman: neica, dar de ce sa te iei de mine ? Ce, altii nu “face” la fel ? Asa ca draga Imperfectule, lasa prefectura in pace si nu mai promova atitudini bolnave. Indiferent care e treaba cun altii, organul trebuie sa impuna legea punctual. Si treptat, va reusi sa bage mintile in capul romanului. Sau sa spun “rumanului”, asa cum ne considera tot globul asta – pe buna dreptate daca te uiti in ce hal conducem si parcam ?

  3. @ No, alti oameni furiosi
    Exact asta spun si eu….eram sarcastic, dar nu te-ai prins…imi pare rau…mai bea lapte din cd in cd poate faci si tu caimac. Acum ai inteles? Era o gluma care in mod normal trebuia sa te duca la concluzia ca sunt de acord cu ce a spus autorul articolului. Data viitoare voi da si explicatii la subsol pentru cei care nu inteleg.
    Totusi, de ce mi-ai spus sa las prefectura in pace? Unde am spus eu ceva de prefectura?