Alt bancomat jefuit; hotii prinsi in flagrant

2
18

Cinci tineri cu varste cuprinse intre 27 si 28 de ani, din Brasov, au fost prinsi azi-noapte, pe cand incercau sa sparga un bancomat amplasat in Caminul Cultural din localitatea Balcani – la 60 km de Bacau. Politistii sustin ca cei cinci fac parte dintr-o grupare care numara 11 persoane, specializata in jefuirea bancomatelor si care era monitorizata de ceva vreme.

Din acest motiv, cei cinci au si fost prinsi, pentru ca politistii ii asteptau deja de cateva zile.

Tinerii au intrat pe un geam in caminul Cultural – situat peste drum de sediul politiei din localitate – si au inceput sa taie bancomatul cu flexul. In momentul interventiei politistilor, unul din cei cinsi a lovit un ofiter cu un levier iar politistul l-a impuscat in umar.

Patru din cei cinci au fost dusi la Timisoara, deoarece la caz lucreaza DPIR-ul din localitate.

Bancomatul apartine BCR, fusese montat in urma cu vreo luna si nu avea camera video de supraveghere. Politistii sunt nemultumiti de faptul ca bancile nu-si protejeaza bancomatele si spun ca vor cere modificarea legii. Din spusele comisarului-sef Alexa, seful IPJ Bacau, un director din BCR, chemat sa depuna plangere, ca parte vatamata, nu s-ar fi stressat prea mult, pe motiv ca, oricum, banii erau asigurati.

Video:

2 COMENTARII