Expulzam scriitori si importam fotbalisti

  vakulovski.jpgStupid. Adica un scriitor tinar, basarabean de origine, cere de patru ani cetatenia româna si este expulzat din tara pe motiv ca i-a expirat viza de sedere iar Guvernul se mobilizeaza exemplar sa acorde cetatenia româna unui fotbalist, care o primeste in 2-3 zile.

  Ard de nerabdare sa apuc ziua in care vom importa prin acordarea cetateniei sumedenie de lautari, manelisti, pitipoance si cocalari din toata lumea si, pentru a face loc acestor genii, vom expulza niste nesimtiti de intelectuali care nu sint in stare sa aprecieze o noapte pierduta intr-o discoteca dupa ce echipa ta a pierdut calificarea ori nu au habar despre cum se pronunta cu accent corect expresia “fa, proasto, te omor daca mai scoti o vorba, steoarfo”.

  Alexandru Vakulovski, scriitorul despre care este vorba, nu o sa se ridice niciodata macar la unghia de la degetul mic al lui Mutu. Pentru România, Vakulovski este doar o nulitate. Iar nulitatile trebuie amendate si expulzate. Ca nu au loc in România.

  Apropo, domnu’ Boc, dumneavoastra si ministrilor din Guvern, cind va expira viza de sedere in România?

  18 COMENTARII

  1. Situatia o se reglementeze sigur. Mi-au spus niste basarabeni ca exista cateva portite ca sa se intoarca, legal. Problema e ca permisele astea de sedere temporara sunt atat de complicate. Una dintre solutii ar fi ca Vakulovski sa m-ai fie odata admis la o facultate de stat ceea ce implicit l-ar obliga l-a plata taxei de scolarizare. Oricum faza e tampita rau…

  2. “Una dintre solutii ar fi ca Vakulovski sa m-ai fie odata admis la o facultate de stat ceea ce implicit l-ar obliga l-a plata taxei de scolarizare”. Citeste-ti fraza, suiefanule, eventual “m-ai” fa inca o data clasa a patra, dupa care asteapta ca “l-a” pastele cailor sa ai o diploma pe bune. Ai dracu’ analfabeti, au si computere… au si drept de vot.

  3. Asa e ! Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.Sper. Totusi nu este in totalitate vina mea, desi o asum. Sa zicem ca degetele care au tastat nu mi-au apartinut in totalitate. Intelegeti ce vreti. Si inca ceva. Grozav atac, diploma sper sa o obtin in cateva luni si daca te intereseaza, asta asa ca sa nu te framanti noaptea de atata gramatica, nu am pretins nicodata ca stiu “a scrie”. Dar tie iti urez succes.

  4. @ jude law
   o-b-s-e-r-v-a-ț-i-a t-a e-s-t-e f-o-a-r-t-e p-u-e-r-i-l-ă!!! Toți facem greșeli atunci cd tastăam. Asta nu înseamnă că suntem proști, analfabeți etc…

   Cât despre subiect…asta e…fotbalistul este cetățean european, scriitorul nu este! Fotbalistul va face mulți bani pt un nene cu conexiuni la nivel înalt, scriitorul va face un căcat în țara asta. Asta este situația de la acest moment! Stați să vedeți ce va fi după intrarea in spațiul Schengen…vor mai intra în România la paștele calului…
   * Ca să evit accidente vasculare: ceea ce am scris mai sus a fost în glumă. Eu sunt de părere că situația normală ar fi taman pe dos.

  5. @analfabeti: chestia cu tastatura nu tine. Atunci cand tastezi si pui in loc de f litera g, este posibil, sunt taste adiacente. Dar sa aplici o cratima, care e la distanta mare de tastele literelor… asta nu tine de vreo eroare, ci de tampenia abjecta care este in rarunchii vostri de analfabeti sinistri. Cat priveste diploma ta, suiefane, sunt ABSOLUT sigur ca o iei fara sa o meriti, ca esti total tampit, ca ai avut maximum cinci media de la aritmetica (in general, cei alfabetizati au destula minte incat sa le aiba si cu matematica) si ca te afli pe net ca urmare a unor frustrari sexuale. Dixit.

  6. A ! Sa nu uit. Exista, in mediile peizane ale populatie (sau pulatiei) rumane (nu am gresit tasta), ideea ca vezi tu, Doamne, gramatica si in general “scrisul corect” e o chestie asa, precum laba. Adica o aplica doar fraierii, doar intelectualii aia care si asa sunt niste natarai din moment ce nu au gipane si palate, asa cum au “shmekerii”. Or, nu e asa. Sa scrii corect e o chestiune de igiena personala. E ca spalatul pe dinti sau schimbatul chilotilor, o data pe zi. Normal ca in orice comunitate exista retardati care considera ca daca stau cu chilotii murdari si, pe cale de consecinta, put de iti muta nasul, e o treaba normala. Ba chiar, poate, e o treaba la moda. Sau cum ii ziceti voi ?… “trendy”. Nu e, baietas nici la moda, nici normala, nici “trendy”. E dovada de incultura, de proasta crestere, de lipsa de inteligenta, de lipsa de respect fata de sine, de infantilism si, in cele din urma, de lipsa de sanse in viata. Pentru ca romanistanul acesta unde tot boul rage si sta calare pe motoreta nu va dainui la nesfarsit. Va veni vremea cand prostii vor curata WC-urile sau, dupa caz, vor sapa la canal si vor canta lieduri patriotice. Amintindu-si, evident, de vremurile cand scuipau din gipane si se cacau la bude confectionate in Spania.

  7. Draga Jude Law. Te asigur ca nu am nici probleme de frustrare sexuala, am avut 6 la matematica si nici nu fac parte din categoriile descrise de tine mai sus. Poate din aia cu tampitii pentru ca iti raspund acum. Dar in rest… Bafta multa.
   Ps: Ai uitat sa pui la urma discursului un Q.E.D. Era mai impunator … nu crezi?

  8. @ Jude Law
   Ești patetic, ești vulgar, ești complexat de propriul destin ratat și ca urmare, nu ești o persoană pe al cărei comentariu să te poți baza. Eu am spus că se mai întâmplă să greșești și că o simplă greșeală nu te poate caracteriza ca om. De la o cratimă pusă aiurea, să faci un om albie de porci mi se pare un gest de om fără prea multă minte, scuze, dar asta este părerea mea. Și dacă tot ești un fanatic al gramaticii, de ce nu folosești diacritice? Nu așa se scrie în limba română pe care tu o vrei curată la fel ca și chiloții tăi cei imaculați? Te crezi așa de corect? Te crezi perfect? Oare cine sau ce te-a făcut să crezi asta despre tine?
   În comentariul meu de mai sus nu luam apărarea celor care schingiuesc limba română; eu doar am spus că se întâmplă! Atât!
   Oricum, ești un om cu foarte multe probleme nerezolvate! Complexele de genul acesta duc la depresii, depresiile duc la chestiuni foarte grave. Ai grija de tine și până nu vei putea comenta cât de cât obiectiv, abține-te!

  9. Obelisc, draga, mata ai o problema. Vrei neaparat sa vezi fetele copiilor abuzati si fetele adultilor suspecti. Afla. deci, ca americanii fac asta, pentru ca au legislatie diferita.
   Daca nu stii, poti afla acum, ca in Romania exista o legislatie referitoare la protectia drepturilor copilului. Pe de alta parte, la modul in care se fac inca arestarile in Romania, te poti trezi ca suspectul este nevinovat si ca criminalul este altul.
   Dar nu inteleg de ce te deranjeaza ca se pune banda neagra in pozele din ziar ale unor copii care ori au fost agresati, ori au patit alte necazuri? Cu ce te-ar ajuta daca le-ai vedea fetele? Ai avea orgasm? Te-ar ajuta la altceva?