Exista!

love.jpgStiti refrenul: “In Bacau nu exista viata de noapte, nu ai unde sa te distrezi, toata lumea se culca odata cu gainile”…

Ei, bine, de vreo trei week-end-uri, am nimerit in niste locuri extrem de simpatice.

Pentru ca nu mai calc in cluburi (si chiar nu inteleg ce poti face intr-un club in care sa asculti muzica in stomac, poate doar sa trimiti SMS-uri).

Prima data am ajuns intr-un local foarte simpatic, unde rezervaseram o masa pentru un program de karaoke. In afara de fumul excesiv, nu am avut ce reprosa. Lume finuta (nu am vazut picior de pitipoanca sau cocalar – in afara de 2 tarani care se protapisera pe spatiul folosit pentru dans, dar care au plecat relativ repede cand si-au dat seama ca nu e locul lor acolo, plus alti doi care au fost vazuti ca se pisau in chiuveta), fete multe si relativ singure, muzica buna, chelneri politicosi.

A doua oara am fost la o petrecere hippie. Desigur, aici nu a fost ceva intamplator, river a schimbat prefixul si pentru a sarbatori cum se cuvine, a rezervat un barulet simpatic. Am avut si iarba (doar sub forma de betigase parfumate 🙂 ) iar barmanul a avut o singura problema: muzica: “Dom’le, de ce n-ai spus ca ai asa muzica buna, ca aduceam o memorie flash sa copiez si eu, ca toata ziua trebuie sa ascult numai manele…”

Al treilea eveniment s-a petrecut intr-un alt loc, undeva in apropiere de Centru. Initial a inceput tot ca un karaoke, insa partea a treia (a doua a fost prima repriza de la Romania – Serbia dar, din motive obiective s-a abandonat) a fost un miniconcert folk sustinut de un tanar avocat din Bucuresti.

Nu spun unde-s locurile, ca vreau sa le pastrez numai pentru mine 🙂

Morala este ca daca o sa cauti bine, vei gasi.

5 COMENTARII