Generatia care ne va plati pensiile?

Doi [beep beep] din Bacau nu au gasit alta modalitate sa se distreze decat sa injure o prezentatoare de la unul din miliardele de concursuri interactive de la TV. Ca ma enerveaza si pe mine concursurile cu pricina, este una. Schimb canalul, ingrop telecomanda, scot televizorul din priza.

E foarte “cool” ca, de la adapostul unui anonimat tembel, sa ti-o bagi si sa ti-o scoti. Mai ales in direct la TV. Dupa care te lauzi la prieteni ce tare esti si pui inregistrarea pe YouTube.

Desigur, cea mai tare realizare a celui care a facut chestia asta este ca a ajuns barman la Budha Bar. Video:

12 COMENTARII

  1. pai mai desteptule cu contrasensu…voi vreti sa promovati cultura…nu mai bagati toate prostiile!!baga in plm artisti, olimpici ceva…ca avem in bacau…bagi toate cacaturile pe care toata lumea le poate baga si face rating…esti tare.. bravo…asta e presa din romania de cacat!!!promovati fernando de la caransebes si nikita si inmormantarile de valori !atat!!si scandalurile q gigi becali.

  2. Mircea, tata, daca te-ai uita mai bine ai vedea ca “fara filtru – cultura fara cenzura”, bannerul ala de sus are scris pe el PUBLICITATE. Daca ai fi dat click pe el ai fi vazut ca te duce la blogul Fara Filtru. Este doar un banner publicitar. Mai pune-ti IQ-ul la dospit, poate mai creste. Cat despre filmarile pentru site, vezi la sectiunea Video cate sunt, majoritatea filmate de mine. Revin la faza cu IQ-ul, cata vreme il ai subunitar, numara pana la 5, respira adanc si apoi incearca sa comentezi!