Samurai sau geisha?

  0
  13

  In editia din 3 aprilie, de la ora 22.00, a topului “Dance Floor Chart”, VJ Oana ii va intampina pe telespectatorii MTV deghizata intr-un samurai care se pregateste de lupta! Mai mult, saptamanal, VJ-ita MTV va prezenta topul celor mai noi piese si videoclipuri dance intr-o maniera noua, sub forma unor povesti in care Oana este chiar personajul principal.
  mtv-1.jpg mtv2.jpg
  “Vrem sa transformam platoul de filmare in “teren de lupta”, experimentand stilul de viata al samurailor. Si cum primavara se nasc bobocii, iata ca la “Dance Floor Chart” “se nasc” povestile si personajele. Am inceput in forta, cu o nunta in editia din 27 martie, insa promitem sa surprindem telespectatorii MTV saptamanal cu multe surprize, o incursiune pe plaja extinsa a culturilor lumii cat si transpunerea mea in diverse personaje care au avut un cuvant de spus de-a lungul istoriei. Iar alaturi imi vor fi DJ-i din mainstream-ul dance autohton care vor juca alaturi de mine diverse roluri”, a declarat Oana.

  Draga Oana si draga MTV, ceea ce ati facut voi nu se cheama samurai. In cel mai bun caz ati facut un personaj de desene animate, care seamana la machiaj cu o geisha.