11 COMENTARII

  1. De ce, marsh, bey, Ciprian, care mai esti si tu, cunosc cel putin doua cazuri din judet in care mitingurile spontane ale localnicilor pt diverse erau facute cu steaguri de la Primarie desi protestul, teoretic, impotriva Primariei. Asa ca, daca tii neaparat, marsh, tu! Intrebarea ca intrebarea, raspunsul care o fi.

  2. Steagurile sunt cadou de la mine !!! Am fabrica de steaguri pe balcon si le dau in scop caritabil. Bineinteles ca ai sa pui iar intrebari timpite dar dar nu-i problema, suntem obisnuiti cu handicapatii. Despre ce-i in sufletul lor si ce emotii traiesc copii aia care nu stiu inca ce o sa se intimple cu tarisoara lor probabil ca nu o sa te intereseze in veci. Preferi sa fii o vaca bleaga care pune intrebari timpite. Lasa-ne !!!

  3. Daca Romania este un fel de mamaliga rece si puturoasa, Bacaul e si mai si. Probabil ca suntem, la nivelul acestui oras, un fel de avangardisti ai timpurilor… in sensul ca Bacaul e un mic univers al viitorului intregii tari. Lume blazata, tampiti cat curpinde, mojici nu mai spun, beizadele cu mobre pe shusha si tot asa. Ni se trage de la mai multe, si daca tot veni vorba cu trasul, atunci sa cititi cum se trage-n piept in mod organizat si adunat. Cititi http://www.catavencu.ro/ioana_basescu_reclamata_la_dna_pentru_nedeclararea_veniturilor-7167.html iar dupa ce cititi, intrebat-i pe pedistii pe care ii stiti, ce or sa faca ei dupa ce PSD-ul va pleca de la guvernare (luna august) iar Baselu va pierde alegerile (noiembrie). Scuipat de la guvernare, peste un an, PD-ul va avea 10% in sondaje, iar la nivelul tarii, nu vor ramane 20-30 % dintre membrii actuali.

  4. @Doru: :-)) Bacaul e cu Basarabia ?! Dar de ce nu au iesit macar 100 de bacauani sa ii sprijine pe copiii aia din Basarabia, care demonstrau ? Romania e cu Basarabia ?!!!! Inafara de cateva demonstratii razlete si puturoase, vezi ceva special, vreo organizare, un protest cu un milion de suflete, cum s-a intamplat in alte tari in conditii similare ? Iar basarabenii de ce sa scape de comunism ? Ca sa vina alti talhari la putere ? Noi, ca am scapat de comunisti, nu tot peste comunisti am dat ? Vrei sute de nume de fost inalti “demnitari” comunisti ai caror copii si nepoti sunt printre cei mai bogati romani si efectiv conduc in continuare tara ? Las-o mai moale cu propaganda si racnitul. Vezi realitatea, asa cum e, ca nu jucam aici video game-uri. Iar daca vrei sa ai dreptul sa vorbesti, organizeaza demonstratii, du-te si ia-i de gat pe parlamentarii care taie frunza la caini, strange oameni si iesi in strada cand vine un derbedeu si iti cenzureaza drepturile.

  5. Aici in Cluj lumea inca crede in schimbare. Oamenii sunt solidari. Desi multi inca sunt reticenti. Foarte multi basarabeni, sufera pentru tara lor. Este ceva incredibil. In complexul studentesc Hasdeu toata noaptea au rasunat “surd” cantecele lor.
    Pentru contrasens, Lucian Arhire

  6. Frumoasa descriere a situatiei si foarte emotionante rindurile scrise de Lucian. Acu’ Lucian dragule, daca tot ai stat toata noaptea sa asculti cintece patriotice, probabil ca astazi esti mahmur si trebuie sa te tratezi.Te scuzam si te asteptam si cu alte vesti. Iti trec o bere-n cont la “bugetari”. RESPECT !!!