La Chimcomplex, bolnavii sunt verificati de “doctorii” de la resurse umane

    La Chimcomplex Borzesti situatia devine absurda: printr-o hotarare interna concediile medicale se scad din concediul de odihna iar bolnavii sunt consultati de angajatii de la Resurse umane, deveniti doctori in medicina peste noapte. Am primit un mail cu mai multe probleme, care merita sa fie verificate. Deocamdata niste chestii:

    V-am scris tote acestea in speranta ca mai afla lumea ce fel de patronat este in Romania,iar de investitori nici nu poate fi vorba ca nu investeste nimeni, fratilor, nu va pacaliti.

    Si daca vreti o mostra de incalcari grave a cadrului legislativ, aveti mai jos o fotocopie a unui document intern care spune printre altele: nu mai avem voie sa ne imbolnavim grav conform punctului 2 voi fi pontat nemotivat;conform punctului 3 se diminuiaza CO cu zilelele din CM;conform punctului 4 mi se scoate postul la concurs si ma verifica cei de la Resurse umane acasa –ca si cum ei ar fi doctori;conform punctului 8 nu se acorda tichete (adica spor de vechime pentru ca tichetele le platim noi cu sporul de vechime);conform punctului 9, CM se plateste prin casierie si nu pe card odata cu salariul adica la Sfantul Asteapta.

    Si toate acestea intr-un combinat chimic cu media de varsta peste 40 ani si unde toata lumea a inghitit gaze nu gluma ,ani de zile.