7 COMENTARII

 1. Numai atit te-a dus tartacuta sa scrii despre TAMARA BUCIUCEANU ???!!!!! Despre parcari neregulamentare si despre pisici fugite de-acasa umpli foile de timpenii si despre o Mare Actrita scrii 3 cuvinte despre niste scaune ??!!!!. Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi fost viata ta daca aveai destul oxigen la nastere ???? DOAMNE , fa ceva, ca sa nu mai dau peste tampiti !!!!

 2. @SMKR Di ROmania, poate ne explici de ce Tamara Buciuceanu este o mare actrita! Si poate ne spui daca ai fost cumva la spectacolul de marti, din Bacau.

  Pentru ca nu cred ca doamna este chiar asa o mare actrita. Cunoscuta, poate. Dar nu neaparat mare. S-a descurcat binisor in teatru si la TV dar nu a facut nici un rol cu adevarat mare. Zi-mi un rol magistral in care a evoluat Tamara Buciuceanu.

  Cat despre spectacolul de marti, acesta a inceput cu 20 de minute intirziere si a durat mai putin de 50 de minute. Gandeste-te la cei care au platit 300.000 de lei pe bilet, 600.000 daca a fost un cuplu. Cam putin circ pentru atatia bani…

  In spectacol s-au interpretat 4 sau cinci bucati. Una dintr-o drama, ce nu-si avea locul, Tamara Buciuceanu nefiind o actrita de tragedie ci de comedie. Un cuplet din Coana Chirita, fumat de 30 de ani si doua cuplete din umorul socialist.

  Slabut.

 3. Dragule, Doamna Tamara este o mare actrita pentru cele 23 de roluri principale jucate in filmele romanesti in perioada 1973-2008, pentru toate rolurile de comedie jucate la TV sau la Teatrul Tanase in cei 55 de ani de cariera, pentru toate rolurile avute in muzical-urile si vodevil-urile jucate la Opereta Romana si la Teatrul Fantasio din Constanta.Roluri memorabile a facut in Chirita (muzical) in seria Liceenii (Profesoara) , Cuibul de viespi (Aneta) si cam atit (asta e topul meu personal). Merite deosebite are in pregatirea tinerilor actori prin prestatia sa ca profesor la Institutul de Arta Dramatica si Film. Cit despre intirzierea spectacolului cu 20 de minute pot spune doar ca la fara 5 min. i-a venit rau si a trimis un baiat de la scena pina la hotel sa-i aduca pastilele ca abia se mai tinea pe picioare. Probabil ca virsta isi spune cuvintul , la cei 80 de ani ai ei e cam dificil sa sustii o partitura de o ora. Oricum, le doresc tuturor actorilor teatrului Bacovia sa realizeze macar ce-a realizat Tamara Buciuceanu in cariera s de 55 de ani de scena. Imi pare rau ca nu am putut sa enumar aici toate meritele Doamnei Tamara Buciuceanu dar cred ca pe multi dintre voi nu-i intereseaza de aceea am dorit sa fiu cit mai scurt posibil.
  Razvan, replica ta este exact aia la care ma asteptam. Nu esti deloc imprevizibil. Poate intr-o zi ai sa ma uimesti cumva. Sper !

 4. Razvane, comentariul meu poate a fost de clasa a-8-a , dar raspunsul tau a fost de gradinita.Ma dezamagesti non-stop.
  Orice sut in cur e un pas inainte !!!! Ma asteptam ca dupa fiecare atac de-al meu TU sa fii mai BUN in ceea ce faci. Voiam sa-ti demonstrez ca din contradictii se nasc marile idei si astfel sa evoluam spre o noua treapta a relatiei noastre. Daca cititorii tai nu vor simti ceea ce simti tu in momentul in care scrii atunci in ochii lor vei fi doar un “ala care scria ceva pe la un ziar”. Acum, cind e evidenta intrebarea, vei putea gasi raspunsul ???
  Si scuza-ma ca-ti fac rating !!!
  Cu drag si oricind la dispozitie !!!