Artificii

12
19

bacau-noapte-4.jpg

Gala Star s-a incheiat aseara cu un foc de artificii. Care a prilejuit comentariul unui cocalar care imbuca ceva fornetti dintr-o punga:

“Lumea nu are de mancare si voi dati banii pe artificii”.

Dupa care, insotit de cele doua pitipoance, a intrat in Cafe de Theatre, locul de intalnire al cocalarilor.

E pacat cum o cafenea amenajata cu gust a devenit “must have”-ul cefelor groase si al pustanilor fandositi, insotiti de pitipoancele fitoase…

12 COMENTARII

  1. La cat costa o cafea acolo, e normal ca tre sa fii olecutza talhar ca sa arunci asa de jovial banii. Pitipoancele alea nu au nume ? O poza, ceva ? De ce nu le prezinti adunarii, ca sa le evaluam. Cat despre remarca aluia cu ceafa groasa, probabil ca individul cocalar are familie cu remuneratie mica si stie cum e sa tragi la vasle pe uscat. Artificiile nu aveau, insa, ce cauta in vremuri de faliment total (criza va fi urata si de durata), si nici nu prea au legatura cu un eveniment de cultura. Mai bine ne-ai spune cati banuti de la bugetul local s-au dus pe gala asta. Daca primesti aprobare de la sefu, evident.

  2. Da si care e problema matale, Razvi darling, daca am kilt ? Predum bine zici, bine ca am coaie, deoarece e multi care are succesuri desi n-are coaie. Nu m-am epilat, asa ca nu ai ocazia sa ma confunzi cu vreo gagizda. Seful = Fuhrerul, ca doar stie toata lumea cum i se spune. Iar cu suma de 2 miliarde putea fi renovata o scoala.