Un viol care n-a fost

  Sa ne uitam la stirea de mai jos:

  Nu-i asa ca vi s-a incretit pielea? Nu-i asa ca l-ati face praf si pulbere pe individul care a incercat sa abuzeze de o copila de numai trei anisori? Nu-i asa ca ati fi de acord cu comentatorii de aici care zic:

  – unica solutie este castrarea chimica

  – Asemenea specii de oameni, daca se mai pot numi oameni ar trebui inchisi pe viata!!!! Sut de parere ca nu ar trebui lasati in libertate astfel de monstri. In ziua de azi nu mai poti lasa copilul la joaca de frica unor asemenea infractori pentru care legea si constiinta nu exista!!!!

  – omorat la zid cu pietre.animalul.

  Bun, acum sa analizam faptele. O fetita de trei ani ar fi fost agresata de un necunoscut, care “nu a reusit sa-si duca nelegiuirea pana la capat”, cum se spune in stire. Urmeaza un psiholog care spune ceva despre traumele copiilor abuzati si purtatorul de cuvant de la politie care spune ca s-a deschis o ancheta.

  Dar, ce era mai important, adica opinia unui medic legist sau macar medic de la Urgente care sa spuna daca s-a intamplat ceva sau nu, nu exista.

  Pentru ca, nu a existat violul:

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a fost sesizat la data 29.04.2009, prin 112 cu privire la presupusa săvârşire a unei infracţiuni de viol comisă asupra unei minore de 3 ani şi 7 luni.

  La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă complexă. Minora a fost prezentată Serviciului de Medicină Legală Bacău care nu a confirmat existenţa unui raport sexual iar minora nu necesită zile de îngrijiri medicale.

  În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi a împrejurărilor care au condus la sesizarea poliţiştilor. Link

  Nu stiu ce a fost acolo. Dar, cu siguranta nu a fost viol.

  4 COMENTARII