Reapare Monitorul de Bacau?

Florin sustine ca da, Doru Simovici, presedintele Camerei de Comert fiind in tratative pentru a cumpara marca de la actualul detinator.

Reamintesc faptul ca Monitorul s-a inchis intempestiv pe 31 ianuarie anul acesta, dupa ce firma fiicei senatorului Vasile Nistor (PDL) a pierdut marca “Monitorul de Bacau”, care a fost inregistrata, se pare, de concurenta – societatea care editeaza Observator de Bacau.

Chiar si fara marca, societatea putea negocia rascumpararea ei sau macar inchirierea, insa, se pare, ca nu s-a mai dorit acest lucru.

3 COMENTARII

  1. Reaparitia Monitorului de Bacau e un lucru bun, macar din punct de vedere a ceea ce a insemnat odata ‘ziarul care sta de vorba cu oamenii” pentru Bacau. Si sunt convins, Razvane, ca imi dai dreptate ca unul care a debutat acolo. Ramane, insa, de vazut daca in era Simovici, asta daca se confirma ceea ce sustine Florin, ziarul isi va recapata anvergura sau va ramane tot o fituica de partid ca in epoca Nistor.

  2. Poate o fi adevarat ca reapare Monitorul, nu stiu, dar Doru Simovici nu are nicio legatura. L-am intrebat ieri daca este adevarat si omul s-a amuzat copios sa afle ca a devenit si patron de presa. A negat total si chiar s-a intrebat de unde ar fi putut aparea acest zvon. Si, ca sa nu se isterizeze din nou toti anonimii: nu am nicio legatura cu acest potential proiect. M-as bucura mult, insa, sa apara pe piata media a Bacaului o publicatie cum a fost Monitorul anilor ’90.