Seful Garzii Financiare, obligat sa revopseasca masina

Comisarul sef al Garzii Financiare Bacau va trebui sa duca masina sotiei la vopsit dupa ce persoane necunoscute au aruncat cu o substanta coroziva pe cupola si capota autoturismului.

masina-1.jpg masina-2.jpg

Interesant este contextul: luni si marti au loc concursurile de ocupare a postului de sef al Garzii Financiare Bacau iar vinerea trecuta Garda a confiscat o cantitate destul de mare de carburant.

Sa nu uitam, insa, ca Garda a fost trimisa sa adune bani pentru buget. Cel putin asa mi-a parvenit o informatie, cum ca, din cauza incasarilor slabe la Bugetul de stat, Guvernul a trimis recuperatorii la datornici. Sau, cel putin, la unii din ei. Ca la anumite firme nu intra nici dracu sa ceara bani pentru buget.

4 COMENTARII

  1. Si ce? Aia care au aruncat sunt niste sfinti… I-a m-ai d-ai in masa pe aia care spun ca politisti is niste fraieri. Ca daca nu ar fi unii politisti care isi fac treaba, nu am m-ai suge o bere linistiti. Asa ca… Cocalari suge.
    PS: Pentru toti cocalarii care intra, probabil din mania netului, pe contrasens, DA ! Semnal M a cantat in seara asta in Cluj si a fost foarte bine.
    PS 2 : Scuze Razvan ca folosim blogul tau pentru a comunica niste chestii … intelegi tu.