BRD?

  Daca mai tineti minte faza cu batranul din Hunedoara caruia i-au disparut 30.000 de euro din contul de la BRD, poate va intereseaza ca si un batran din judetul Bacau a patit-o.

  Suma e mai mica, ce-i drept, circa 6.000 de lei, insa banca este aceeasi: BRD.

  Margareta şi Pavel Matieş din satul băcăuan Pustiana s-au trezit acum doi ani că tot ce economisiseră la bancă până atunci s-a dus pe Apa Sâmbetei. Cele 66 de milioane, strânse în opt ani pentru înmormântare, au fost ridicate în numele bătrânului, fără ca acela care a luat banii să prezinte băncii actele necesare lichidării depozitului.

  […]

  În cererea de lichidare apar două feluri de scris şi semnătura bătrânului, identică cu cea din buletinul său. Pe document se precizează: “Menţionez că am pierdut contractul de depozit”, act fără de care, conform prevederilor contractului, “deponentul sau mandatarul, cu procură autentică specială, vor face menţiune despre lichidarea depozitului pe exemplarul băncii, iar mandatarul va ataşa procura”. Ceea ce nu s-a întâmplat.

  […]

  Până la această oră nu s-a descoperit nici un vinovat în acest caz, rămânând ca bătrânii păgubiţi să se mulţumească cu răspunsul iniţial al băncii, la finalul căruia îi asigurau de “expresia consideraţiei noastre”.

  SURSA