E oficial: Realitatea TV Bacau va emite de vineri

“Cei 25 de membri ai echipei Realitatea TV Bacău vor fi coordonați de producătorul general al stației, Monica Ghineţ, care va fi și realizatorul talk-show-ului “Bacăul în realitate”. O vor susține, din poziția de producători executivi, Oana Chiriac şi Ionut Vătafu. Echipa editorială este completată de jurnaliști cu experiență în media locală: Anca Tofan, Cristina Mihalache, Dan Vrînceanu și Carmen Stan.”

“De luni până vineri, Realitatea TV Bacău va difuza cele mai importante ştiri de pe plan local în cele două jurnale ale zilei, de la 18:15 și 21:15. Intervalul orar 18.30-18.50 va fi rezervat talk-show-lui local ”Bacăul în realitate”.”

SURSA

12 COMENTARII

  1. jurnaliști cu experiență în media locală: Anca Tofan, Cristina Mihalache, Dan Vrînceanu și Carmen Stan. Cum adica jurnalisti cu experienta in presa locala. Ca in afara de Carmen Stan nu am auzit de ceilalti. Nici de Oana sau Ionut nu am auzit sa fi fost ziaristi.

    Concluzia? Un post TV venit numai cu brandul, nu si cu ziaristi.

  2. Razvane, am trait 12 ani in presa bacauna, dar sa mor daca am auzit vreodata de Monica Ghinet, Cristina Mihalache sau Anca Tofan. Apoi daca Oana Chiriac a ajuns producator, imi dau seama cat de inteligente sau corecte din punct de vedere gramatical vor fi stirile de la Realitatea. Cat despre Dan Vranceanu, prefer sa nu comentez.

  3. Ulterior al gasit tot comunicatul si, ce e drept, Razvan nu a facut altceva decat sa citeze din el. Si, ca sa fim corecti pana la capat, Cristina Mihalache este fosta Cristina Carlan, care, cu ceva timp in urma, a lucrat pe la defuncta Satba sau Canal 6. Nu a rupt gura targului, dar, oricum, si-a facut corect treaba si intr-adevar stie cu ce se mananca presa. Cat despre Monica Ghinet, cica e de prin Piatra Neamt.

  4. Va propun sa faceti stiri cu PDL la cuptor, Botomei Invingator! Detalii importante pe:www.Botomeivasile.ro. Nu uitati, pentru brend de invingator, trebuie sa vii cu stiri reale. nu mai tine cum procedeaza unii de la desteptarea de bacau, care de cand a venit ca redadactor sef Nelu Brosteanu, se acopera sub pres adevaratele stiri ! De fapt din acest motiv s-a diminuat tirajul presei scrise de la Desteptarea Bacau! Si se pare ca v-a ajunge de cand a aparut pe piata Realitatea Tv, la nivelul tirajului : Viata Bacauoana, adicas de 200 ziare vandute in modulele de presa din Bacau. Dar nu-i problema, ca ziarul va trai din vanzarea de tigari si de detergenti! Va respect, si va doresc succes, Av.drd.vasile Botomei.