A fost extraordinara, mai ales ca am avut in juriu un invitat surpriza: naistul Gheorghe Zamfir, care a sustinut si un recital la final.
Deci, restaurant Saha, participanti – doar noua, premiati – cinci. Marele premiu – o masa de sase persoane – a fost castigat de Radu Vasiluta, de la Desteptarea. Pe locul doi s-a situat colegul de la Ziarul de Bacau, Claudiu Boangiu iar pe trei – Ionut Avram, de la Exclusiv.
S-au dat si doua premii speciale – Emilian Berceanu, pentru desert si subsemnatul, pentru modul in care cica as fi prezentat preparatul juriului. Adica, pentru vorbe. 🙂
Pozele:
La final, din partea casei pentru lumea care se saturase de atata salata, au aparut niste platouri cu sarmalute, orez arabesc, miel la cuptor si racituri.
Vreau sa spun ca sarmalele m-au dat gata. Mielul era fix cum ma asteptam, gatit in stil arab. Si mai erau niste chestii, cred ca erau vinete umplute, in orice caz, erau facute la cuptor si fenomenale la gust.
Fiecare reteta a avut partea ei de originalitate, asa ca felicitari merita toti concurentii. Daca o gala a presei n-a mai avut loc, macar a fost concurs de gatit…Acum, ca v-am felicitat, rasplatiti-ne cu retetele voastre, va rog.
felicitari tuturor! Mai ales cistigatorilor!
Felicitari, tuturor! Ati fost extraordinari!