Al cui este FCM Bacau?

Cum, al cui? Al Consiliului local, nu-i asa? Pai nu s-a creat o societate comerciala (SC FCM Bacau SRL SA), subordonata Consiliului local si care se ocupa de echipa de fotbal?

Ba da. Dar… Dar exista o problema cu transferul echipei. Conform reglementarilor din lumea fotbalului, transferul unei echipe nu se poate face foarte usor. Pana acum, FCM apartinea de Asociatia FCM, controlata de Dumitru Sechelariu.

Pentru a trece in proprietatea SC FCM SA, trebuie sa se acorde licenta de joc anual timp de trei ani si abia, dupa al treilea an echipa poate sa-si schimbe proprietarul.

Asta inseamna, ca timp de trei ani, in fiecare an, Asociatia FCM trebuie sa fie de acord sa-si imprumute jucatorii SC FCM.

Adica, pe romaneste, e nevoie ca in fiecare an, Dumitru Sechelariu sa dea o semnatura pe cererea de licentiere.

4 COMENTARII

  1. foarte adevarat ce scrii razvane, doar ca scoietatea care a preluat fcm bacau e SA, nu SRL. In rest, in fiecare an, Dumitru sechelariu trebuie sa.si dea girul ca echipa sa se inscrie in noul campionat, indiferent in care esalon. Chestiunea e plecata de la cineva din FCM care invoca regulamnetul in sprijinul trazactiei miselesti, spun eu.
    In rest, totul sustine amenintarea lui Dumitru Sechelariu> @la anul echipa va fi a mea@, deci echipa orasului va fi la mana lui.