PDL incearca sa-l rasplateasca pe Sechelariu

1
15

Acum ca s-au terminat cu alegerile, ies la lumina motivele pentru care Desteptarea – ziar patronat de Dumitru Sechelariu, altadata dusman de moarte al lui Basescu – a sprijinit in ultimul an PDL.

Maine este sedinta extraordinara la Consiliul local Bacau. Trei consilieri PDL au intocmit doua proiecte de hotarare prin care sa se rezolve problema lui Dumitru Sechelariu: terenul pe care a fost sediul Transport Public si care a fost vandut catre Kaufland. Suma in joc este de 7 milioane de euro.

Cei trei consilieri PDL – C. Draganuta, I. Chiriac si L. Curca – propun ca municipalitatea majoreze capitalul Transport Public prin aport de capital in natura. Daca am inteles bine, deja s-au facut si actele in acest sens.

O a doua hotarare vizeaza a treia rediscutare a Planului de Urbanistic de Detaliu pentru respectiva zona, astfel incat Kaufland sa poata sa treaca la construit.

Intrebarea mea este: se mai intoarce Dumitru Sechelariu din SUA?

Si o a doua intrebare: A vandut deja Trustul Desteptarea si Letea, sau inca mai cauta cumparatori?

Avand in vedere ca rapoartele compartimentelor de specialitate ale Primariei avizeaza negativ cele doua proiecte de hotarare, ne asteptam la o sedinta interesanta.

Sedinta extraordinara a fost convocata la solicitarea a opt consilieri locali, 5 PDL si 3 PSD.