Pleaca, ba, ca-ti dau cu spray!

1
16

Nici bine nu s-a uscat cerneala de pe articolul cu politistii comunitari care s-au speriat de un pistol de jucarie, ca a aparut o alta bazaconie.

Este vorba despre un politist care a atacat cu spray iritant un taximetrist. Nu conteaza prea mult faptul ca politistul comunitar era invoit, era imbrazat cu haine civile si nici ca spray-ul nu ar fi din dotarea data de stat, ci era cumparat de el. Conteaza gestul.

In fond, taximetristul nu avea nici o vina ca femeile pe care le-a trasportat se aflau in litigiu cu politistul. La fel, politistul, fiind invoit nu avea nici un drept sa-i ceara taximetristului sa paraseasca zona, mai ales ca era in afara orasului, iar politistul nu avea competente pe linie de circulatie.

Problema este alta: substanta din spray era sa-l omoare pe taximetrist. Desigur, politistul nu avea de unde sti ca taximetristul are prescris un medicament care care, in reactie cu substanta din spray, cauzeaza un blocaj respirator. Dar asta nu-l scuteste de explicatii si de asumarea responsabilitatii.

1 COMENTARIU

  1. Ce sa le ceri? Se manifesta si ei fata de cine au curajul sa o faca! In rest…niste papagali!
    Mi-au amendat un sofer pentru parcare neregulamentara si se chinuiau sa faca fotografia in asa fel incat sa nu se vada ca autovehiculul pe care li se pusese lor pata era intr-o coloana de masini parcate. Dar, na…erau acolo doua masini de ai caror posesori nu aveau tupeu sa se ia.