OK, pana aici democratia!

  6
  14

  Pornind de la of-ul lui River, decretez si eu ca m-am saturat sa primesc mesaje pe mess cu noile articole publicate de cate un blogger. Fratilor, o sa vad articolul pana la urma, nu e nevoie sa-mi blocati mess-ul cu mass-uri.

  Asa ca, daca mai primesc astfel de mesaje, aplic regula celor trei lovituri: la primul mesaj dau avertisment, la al doilea – un alt avertisment si, la al treilea deja ID-ul respectiv este la Ignore.

  Am zis!

  UPDATE: Stiu ca am un buton “Trimite prin Y Messenger” sub titlul fiecarui articol. Nu intentionez sa renunt la el pentru ca, in ciuda celor comentate de Talent Irosit sau de Codrin Pop, problema e diferita.

  Eu m-am referit la bloggerii care imediat dupa ce apasa pe butonul “Publish” se gandesc sa instiinteze toata lista de Messenger ca au mai publicat o productie. Codrin ar trebui sa stie despre ce este vorba si sa se abtina la a comenta pe aceasta tema. Butonul meu se refera la cei care doresc sa recomande un articol unui prieten din lista sa. Este ca si cum as pune un buton de genul “Publica pe Twitter” sau pe orice retea de socializare. Cu asta cred ca am lamurit lucrurile.

  6 COMENTARII