Masina fara insemne dar cu girofar

5
17

O Dacie fara insemne dar cu girofar goneste prin Bacau cu 100 km/h. Si nu, Dacia respectiva nu este a Politiei ci a unei alte structuri, din Ministerul de Justitie, dar care nu are dreptul la girofar.

5 COMENTARII

  1. 1. Dacia aia nu poate sa “alerge” cu suta.
    2. Daca admitem o exceptie de la punctul 1, inseamna ca si domnul Bibire a circulat cu viteza de 100 Km/h pe o portiune de drum unde viteza legala era limitata la 50 Km/h.:)
    3. Tase, din fata unui asemenea autovehicol nu este necesar sa te dai, in conformitate cu punctul 1. Tot ce ai de facut este sa accelerezi putin si ai scapat de girofarul din oglinda retrovizoare.
    4. Tara girofarelor nu se dezminte.

  2. Deci daca sunteti dezimformati mai bine nu mai comentati aviz amatorilor gen Tase.Prietene ar fi bine pt tine ca in viitor sa te dai la o parte chiar si din fata unei dacii amarate fara nici un insemn dar cu un girofar albastru .Nu este vina nimanui ca Romania nu dispune de suficienta logistica iar structurile statului trebuie sa lucreze inca cu astfel de masini. In consecinta iti aduc la cunostinta ca acea masina apartinea Administratiei Nationale a Penitenciarelor ( ANP ) care are tot dreptuul din lume sa foloseasca semnalele acustice si luminoase iar tu prin prevederile codului rutier esti putin cam obligat sa opresti , sa dai prioritate sau ma rog ce ai tu de facut in asemenea cazuri. in final o intrabare Tu ti-ai luat cumva permisul la Pitesti???